Birmelekannesii Redkids baya önce yurt dışında oturanlar diye konu açılmıştı orda konuşa konuşa meğer aramızda arabayla 5 dk mesafe yerde oturuyomuşuz🙈 birde eşiyle kaynım çocukluk arkadaşı çıktı😃 sonra bize geldi oturduk falan ogün bugündür görüşürüz 😃
wildangel Birmelekannesii masa enfesss 🤤elinize sağlık ❤️Maşallah pek maharetlisiniz ya ben iki çeşit yemeği zor yaparım 🥺henüz bir yaşında
Birmelekannesii wildangel Çok teşekkür ederim, sizde öylesinizdir bebeğiniz daha küçük biraz daha büyüsün yaparsın sende üzülme 😍
Adsizbayan Babybaby ah gel büyür cnm misafirin yeri baş üstüdür 🥰🥰🥰 tabi menüyü değiştirdim birazcık 😋😋
Adsizbayan [upl-image-preview url=//i.imgur.com/9iw5mh8.jpeg] @Birmelekannesii bugün ağırladım canm kurabiyeyi çikolatalı birde lotuslu yaptım bayildilar teşekkür ederm 😘
Birmelekannesii Adsizbayan oo herşey süpeer gözüküyorrr canım ellerine sağlıık beğenmenize sevindim 😍😍
Adsizbayan Birmelekannesii denemelisin kesinlikle ya tabi benim vakit kısıtlı olunca büyük büyük yapıp koydum 😁 seninkiler gibi kibar değil