Linçleyecekler Bi zahmet okumasın, cevaplamasın. 🙅‍♀️
Bu akşam eşime duş esnasında yapmak için zorladım kabul etmezdi normalde ama isteğimi bu sefer geri çevirmedi. Fakat ilişki sonrası kan geldi. 3 Ay once dogum yaptım normalmi ya? Böyle bir şey olacağını tahmin ettiğim için duşta olmak istemiştim. İyi ki istemişim 🤣

Birprensannesiii zarar gördüğü için kanamıştır , size tavsiyem anal yapmamanız yönünde. Sadece anlık zararları yok ileri hayatınız içinde büyük zarar . Hem bak eşinizde istemiyormuş bence sizde teklif etmeyin, kanamaya gelince 1,2 güne geçer ama yapmaya devam ederseniz kalıcı hasarlar olabilir.

Birprensannesiii Bağırsakları zorluyorsunuz, ilişkiye elverişli olmayan bir yeri zorluyorsunuz. Tabii ki kanar. Bağırsaklarınızdan olmak istemiyorsanız yapmamanız hayrınıza olur.

Birprensannesiii amacim linclemek kesinlikle degil ama. O aciya nasil dayniyorsunuz yarabbim sabir.
        Ben kac gündür basurdan dolayi hastahanede yatiyorum ve doktorum o basurlari parmagiyla geri icine sokmaya calisti. Ciglik cigliga bagira bagira agladim resmen. Bi basur bukadar aciyorkene. Oraniza eşinizin organini nasil sokuyorsunuz cidden aklim almio 🥲

saripapatya eşim Bi ara çok istiyordu ben istemiyordum. Bi kere de olsa o anı yaşatmak istedim. Bi seferlikti. Tabi ki acıyor ama rahat girmesi için jel aldım. Sürekli zorlasak evet sıkıntılar olur size geçmiş olsun.

Birprensannesiii Benim bir tanidigimin eşi kadından sürekli anal istemiş şuan da kadının bagirsaklari parçalanmış tuvaletini yapamıyor yatalak ve kadın hiç istemiyormuş o kadar üzülmüştüm ki. Benim de eşim ilk zamanlar oraya götürmeye çalışınca istemiyorum dedim. 5 yıldır konusunu acmadii. Erkekler meraklı ama canımızdan kıymetli değil arzuları. Onu tatmin edecegin bir çok yöntem var. Sağlığından olma derim

Birprensannesiii neden böyle birşey yapma istediği duyuyorsunuz eşiniz de istemiyormuş ne güzel normalde tam tersi olur hayatınız boyunca huzursuzluk yaşarsınız bi araştırın dinen de büyük sakıncası var tıbben de kansere kadar yolu var yol yakınken vazgeçin kan gelmiş diyorsunuz zorlamaktandır googlede bir araştırma yapın buna dair umarım vazgeçersiniz
          Benim eşimde çok istemişti ben kabul etmedim sırf kendi zevki için günaha giremem sağlığımdan da olamam

Birprensannesiii kabızlıktan.. bağırsaklar yer değiştiriyor ya hamileyken hele bide sezaryen olduysan kabızlık yaşıyorsun bakınız ben kabız oldum doğumdan 15-20 gün sonra basur yok ama makat çatlağı diyordun ben sanırım o da değil taa içersen geliyor kanlı tuvalete çıkıyorum çok afedersiniz yatamıyordum oturamıyordum yürüyemiyordum uyuyamıyorum inliyordum 2 ay boyunca şimdi hala düzeldiği söylenemez o raddeye gelmiyorum ama sürekli kanıyor içerden sanırım yara oluştu bağırsakta doktora gideceğim. Ben anlamıyorum millet nasıl yapıyor anal manal iğrenç bir durum bence bunun hepatiti var enfeksiyonu var yırtılması var yarası var kas gevşemesi var hayretler içindeyim ya. Günah boyutu da dinimizde yasak olan herşey bizim yararımıza boşuna yasak değil yani çok sakıncalı sağlık açısından

• [silindi]

Anka Kantoron yağını kullanmanızı tavsiye ederim hemen iyileştirir

Birprensannesiii linçlemek için gelmedim lakin zararlı yapmamanızı tavsiye ederim.eşiniz hep isteyebilir o zaman sıkıntı olur