Hanımlar bugün adetimin son günü ve ben spiral taktırdım su anda kanamam var normalmi sizce bide ne yapıp ne yapmamam lazım kullanan hanımlar yazarsa memnun olurum yardımınıza ihtiyacım var

normal benim 1 hafta kanamam 1 haftada lekelenmem oldu ilk zamanlar ağır işler ağır şeyler kaldırma kaymasın bide her adet döneminde dikkat et adetliyken kayma riski yüksek oluyor

Melo95 bir sene dır spiral kullanıyorum sorularınız varsa cevap vere bilirim 🌸

Lavinia_ dikkat edilmesi gerekenleri merak ediyorum zaten spiralle birlikte prezervatif kullanmayıda düşünülmüyoruz

Melo95 her ay konturole gidin çok fazla ağır kaldırmayın bizde + geri çekilme yapıyoruz bu güne kadar bir sıkıntım olmadı birde 3 ay da bir fitil yazıyor doktor bana ve ya krem yara oluşmasın diye

Melo95 kanama olması normal, hatta ilk 2 3 adetin yoğun kanamalı olur 4 5 aydan sonra normale dönersin.

Lavinia_ peki affınıza sığınarak sert ilişkiye girdiğinizde sorun olmuyor mı biz eşimle sert seviyoruz çünkü

Melo95 normal 2 aydır takılı şimdi yeni düzene girdi benim

Evltlrm vallahi bizdede var aynı dert napcaz bilmiyorum

incilikaftan insaAllah ya bekliyoruz bakam beya kanamam var normalde adet kanamam bitmişti