Adsizbayan ❤️❤️amin 😞yangın cıkmıs o uyuyomus komsular itfaiye falan cagırmıslar sondurmusler bakmıslar biri var içerde 😞hastaneye de kadırıldı ama yok 😞onlar cok zorluklarla sozlendiler. kız hala kendinde degil .onu o kadar cok seviyodu ki asırı sevgiden oldu diyen bile var o derece seviyodu kız .yani allah rahmet eylesin ama biz hep kıza ayrılmasını ona iyi gelmedigini söylüyoduk cünkü kötü alıskanlıklara alet etmişti onu.kızın sevgisini kullanıyor gibi geliyordu bize. kızda asırı saf temiz kalpli bazısı da o kişi ona iyi gelmiyordu kız da kopmuyordu o kadar temiz kalpli ki en sonunda bu sekilde koptu diyolar🤦🏻♀️ .ama kaderdi yani . olmeden once uyumadan sürekli kızı arıyodu üst üste o da acmadı sonra bana ekran fotosunu cekip attı ali 20 kez aramıs bak diye güldü bende ara belki bisey oldu dedim aradı bu sefer o acamadı😞 işte o zaman vefat etmişti 😭keske açsaydım diye kendini yiyor .simdi o mesajlarımızı gosteriyor yüregim yanıyo .hissetmiş sanki onun videolarını cekmiş goruntulu konusurken seni asla bırakmam cok seviyorum diye bağırıyor olmeden onceki gün 😞kız bitti yani allah sevdiklerimizi korusun cok zor cok