Adsizbayan Miskin2 evet bende sezdim. Eski enerjini göremiyorum ama böyle olma iyiydik böyle birlikte fikirlerimizle 😊
Deleted11 Miskin2 yaa bebeğim ben iyileştim de kızım iyileşiyor sonra hasta oluyor 😂 dışarı çıkmaya korkar oldum ☺️
incilikaftan Adsizbayan Gülaazerrr az mı izlemedim mi aretimi bide eski eşimde çingeneydi haliyle bişeyler kattı bana.😂 teşekkür ederim diyiceklerim budur ❤️😂😂😂
Adsizbayan incilikaftan ahahhahaha 😁😁😁😁 cok cool bir hanimefendidir kendisi 😁 sen nerelisin geçimi zor olmuştur eski eşinle
incilikaftan deleted77 bayıldığın tarza saygı duyarım ama göründükleri gibi değiller 😂 kobra Murat özetlemiş aslında onları
deleted77 incilikaftan çok yakin bir hemşire arkadasım var ailecek görüşürüz 🙏🏻 çokça içine girmeden bilemeyiz tbi 🤷♀️ Nasil açıklamış acaba 🙈
incilikaftan deleted77 o naraları bulursam aticam sana youtube de paylaşmıyolar yanındaki kelavlar argo konuştuğu için. ☺️
Deleted11 Miskin2 duvarlarım rezil durumda olmasa seni eve davet ederdim 🙊😂 kızım çizdi bütün duvarı 🤦♀️
Adsizbayan Nietzsche bende seni etiketleyemedim cnm buna yetkiniz Yok deyip durdu neden öyle oldu anlamadm ama seni de sık göremiyorum gözler arıyor 🥰💜