Kızlar daha önce yazmıştım eşimle birlikteliğimiz çok az oluyor oda hemen bitiyor iki aydır da hiç olmuyor diye burda bazı yazdığınız tavsiyeleri denedim boş ama ben sürekli gidiyorum yanına istediğimi çok açık belli ediyorum ve bu son iki beraberliğimizde çok sert davrandı canımı acıta acıta yaptı zorla ben istiyorum diye yapıyor ıslanmama izin vermeden hiçbir şekilde ön sevişme olmadan canım yandığı için ben istemiyorum artık ne yapsam boş ben anlamıyorum adamın yanında soyunup üzerimi değişiyorum dönüp bakmıyor yanaşıyorum kaçıyor yada dediğim gibi zorla yapıyor gecelik giysem boş ben ne yapıcam söyleyince yoruluyorum sabahtan akşama kadar durmadan çalışıyorum diyor zorla yapıyorsun diyorum saçmalama diyor o kızıyor üstüne sarılıyor konuyu kapatıyor ne yapayım bacılarım ben
Artık ben istemiyorum
Ddeniz sal gitsin sen gitme bi süre bak bakalım ne olacak belki sen gidiyorsun diye gelmiyo olabilir
Ask_hosmus valla gitmeyeceğim daha önce bir kaç gün denedim onun işine geliyordu benim yanaşmamam bu sefer nasıl olacak bilmiyorum
Ddeniz bi süre gitme o gelirse eğer reddetme eğer gelmezse de kendine bi süre koy 1 hafta yada 2 hafta gelmezse o süre boyunca, al karşına konuş derdini anlat, onun derdini sor ilk başta sonra ihtiyaçların olduğunu söyle bu evliliğin bi parçası de..
Ask_hosmus deneyeyim canım daha önce çok konuştum ama ben konuyu açtıkça ya kızıp kapatıyor konuyu ya lafları ağZıma tıkıyor güzel bir dille bir doktora gidebiliriz diye de söyledim ama büyük tepkiler veriyor ben doktora gider düzeltir kendimi sonra yanaşırım sana diyor kızarak dalga geçerek nerden tutayım bilmiyorum
Ddeniz o zaman UP uzun bi mesj yaz o uyuyunca derdini yaz, ben öyle yapıyorum kendimi anlatamıyınca yazıyorum sabah benim yazımla uyanıyor olayı çözmüş oluyoruz🤷♀️
Ask_hosmus Valla çok mantıklı canım konuşarak anlatamıyorum derdimi anlamıyor yada yanlış anlıyor en iyisi mesaj yolu dediğin gibi umarım onu da yanlış anlamaz
Mesajı bu gece yazmayayım en iyisi yarın pazar ters teperse pazar günümü mahvetmeyeyim 😅
Nacizane fikrim istek attırici biseyler ver birkaç seferlik. Zaten düzenli seks hayatına alışınca bünye isteyecek.
Kasimkahvesi öylemi dersin işe yarar mı acaba canım valla sıkıldım bende bu durumdan bir buçuk yıllık evliyiz daha bir ömür böyle mi geçer
Ddeniz aynen işe gideceği gün yaz ama whatsapdan yaz mesajdan yazarsan gece kalkar okur mesajı 😂 biz eşimle konuşamıyoruz o hemen lafı ağzıma tıkıyo bide ben onunla tartışırken heyecanlanıyom niyeyse, kekeliyom🤦♀️🤷♀️bende mesaj atıyorum daha etkili oluyo tokat gibi oluyo hatta mesajını yazdıktan sonra sonuna da bu konuyu eve gelince açmanı istemiyorum burda açtım bu konuyu ve burda kapattım uzatmıcam,bu konuyla ilgilide beni sakın arama, düşün taşın bana nasıl davrandığını beni nasıl kırdığını.. De Osmanlı tokadı yemiş gibi olur ne yapacağını şaşırır😂😂
@Ask_hosmus vallahi bende senin gibiyim canım hem o konuşturmuyor hemde konuşunca heyecan yapıp lafı birbirine doluyorum 😃 ama dediğin yöntemi yarın akşam deneyeceğim özellikle de bu konuyu akşam eve gelince açma yada bu konu için arama bu Benim aklıma gelmezdi o konuyu açınca da yine anlaşamazdık bunu düşünüyordum daha Allah razı olsun valla bacım 😃🤩
Ddeniz önemli değil canım 😘olayları aktarırsın artık😂
Ask_hosmus yarın yazayım inşallah olumlu sonuç alırım heyecanlandım şimdiden düşüneyim yazacaklarımı 🤩
Aktarırım canım 😘
Ddeniz düşün canım, bence şöyle bişey yap telefonun not yerine yaz kopyala yapıştır yaparsın düşüne düşüne yaz ama kelimelerini seç seçe yaz hem onu kırmamış ve kızdırmamış olursun☺️
Ddeniz ben kendim için kullanıyorum bazen. İstek sıfırlanıyor 😩
Eşine zaman ver o arada da macun istek artırıcı şeyler dene, cevizi fındığı çayla meyve suyuyla ver enerji olur
Ask_hosmus aynen canım çok haklısın dünden beri düşüne düşüne yazdım bir şeyler yanlış anlamasın diye 😃🤷🏼♀️
Kasimkahvesi işe yarıyormu peki sende ne kullanıyorsun canım istek artttırıcı olarak