Yasak_elma sürekli peçete kullanıyorum zaten. Normalde eşime izin vermiyorum ama bazen çok ısrar ediyor kıramıyorum bende. Yapacak bişey yokmuş. 🤷

Turuncu Keşke öyle bir şey olsaydı kondom almaktan kurtulurduk😀onlara bile zam geldi

SuperAnnee ilişkiden sonra tuvalet artı biraz hareket yaparsanız duştan sonra akan bir şey olmaz. Çok zararlı ph dengesini bozarsınız. Bir kere yaşadım bırak dokunmayı külot bile giyememiştim.

Makkarina Çok korktum şimdi. Bu kadar zararlı olacağını tahmin etmemiştim. Uyarınız için teşekkür ederim. Dikkate alacağım. ❤️🙂

Kumruu yine de her halükarda korunmak daha az maliyetli 😄

SuperAnnee ben çok enfeksiyon olurum doktor özellikle vajinal duş sakın yapma yıkama jeli kullanma duş jeli sürme falan dedi. Vajinal duş yapmıyorum ama ilişkiden önce yıkma jeliyle yıkarım. Zaten sonra banyodada duşjeli geliyor yani sürüyorum napim o kadar da değil 😂

SuperAnnee zararlı diye biliyorum florasını bozuyormuş o akar zaten bide tuvaletinizi yaparsanız ha ben sabunla bile yıkarım içim rahat etmez ama doktorlar yıkamayın diyorlar

SuperAnnee ilişki sonrasında tuvalete çıkın bir süre durun olanlar aksın sonrasında duşa girin ve iç kısma tazyikli su tutmayın asla jel sabun vs de sürmeyin iç kısımlara çok zararlı. Ben duş jeliyle ve bol bol suyla elimle yüzeysel yıkıyorum içeriye su yada jel sürmüyorum sakıncalı bir durum

SuperAnnee bn kasintidan dolayi doktora gittigimde doktor oyle fazla suyla abarti yikamamami soylemisti bnde sasirmistm 🤷🏽‍♀️

SuperAnnee vajinada ki yararlı bakteri florası ölüyor ve daha çabuk hastalığa sebeb oluyır asla yıkamayın. Netten araştırıp zararlarını okuyun isterseniz.

Ariel içeri jel falan sürmüyorum zaten sadece suyla yıkıyorum. İçeri jel falan sürende yoktur heralde.