Ask_hosmus Kızlar eşinize nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz nasıl ikna edersiniz eşinizi? Hadi nasıl ikna ettiğinizi yazında bazılarına fikir olsun(ben gibi) 😂😂
Deleted11 Ask_hosmus Seksle 😂😂😂 şaka şaka konuşarak yaptırıyorum genelde kuzum imkan dahilinde olur genelde isteklerim ☺️😂
Gama Ask_hosmus Yok dediğine saygı duyarım ikiletmem O da istediğime saygı duyup ikiletmiyor genelde .
Orange-woman Ask_hosmus genelde ikiletmez konuşarak hallederim imkanlar el verdiği sürece yapar inatlaşırsam asla yapmaz üstelemem yapmasını beklerim
Anilla Ask_hosmus Eşimle inatlaşacak kadar uzun bir ömrüm olduğunu düşünmüyorum 👀 ama isteklerim hep onun imkanları dahilinde olduğundan beni hiç kirmaz sağolsun konuşarak halledilir 👍🥰
Alev12 Deleted11 hahhaha benim cevap valla bende yaptıracağım şey yok ama seksle herşeyi çözerim bana asla dayanamaz 🤭
Deleted11 Ask_hosmus kanka bilmiyorum isteklerime saygı gösteriyor herhalde hiç öyle büyük bir çabada bulunmadım ki 🤷♀️😂😂
Esmerkiz39 Ask_hosmus Yemin ederim özellikle birşey sarfetmiyorum. İstiyorum yapıyor. Allahım nazarlardan korusun. 😁 Ama karşılıklı herhalde bende onun her istediğini yapıyorum 😂
Ask_hosmus Esmerkiz39 bencede sen onun her istediğini yaptıysan o da ondan yapıyordur 😂 benim ki nankör demek ki😂😂
Olivetti Ask_hosmus her istediğimi yapar .. özellikle bir şey yapmıyorum … kimi zaman çenemden korktuğu için kimi zaman bana kıyamadıgı için .. ama yapar yani bir şekilde
Birmelekannesii Valla düşündüm ama bi uğraş göstermediğimi farkettim 🤣 Ama bazeen kocacığımmm yaparım oda ne istiyosun söyle bakalım der 🤣 söylerim yapar 🙈