Blondie Ask_hosmus Ben ona yapıyorum o yapmıyor ilk evlendiğimiz zaman yapmıştı cok hoşuma gitmişti aslında bazen istiyor adam bazen bana söylemeden assagi doğru iniyor ben tutuyorum 😂 utanıyorum ya. Ne biliyim yıkıyorum hep temizdir ama ya kokarsa ya akıntı gelirse diye düşünüyorum 😂😂
Deleted21 Ask_hosmus bir kaç günden başlıyorum . Aşkım ,arslanım ,paşam , kurt bakışlım ,evimin erkeği , çocuklarımın Arslan babası . Evimizin neşesi, Vallahi adam eriyor . Tabi istediğim sıradan bişey değilse 🙈🙈
Alev12 Deleted11 hahhaha benim cevap valla bende yaptıracağım şey yok ama seksle herşeyi çözerim bana asla dayanamaz 🤭
Peridehatunu Ask_hosmus konuşarak ikna oluyor olmazsa ısrarla nolur askim cok istiyorum diye gider gelir söylerim tamam der yapar😊sagolsun ya 😌
Deleted16 Ask_hosmus Harcama konusunda; mesela ben bir kıyafet alacaksam eşime wp’dan atıyorum nasıl bu diye. Beğenmezse beğenmediğini söylüyor o kadar. Almamak gibi bir lüksü yok çünkü çok iyi bir işim vardı ve eşim kıskançlığı yüzünden çalışmamı istemedi. Bu yüzden karışmaz harcamama. Gezme tozma konusunda da benden önce kendisi plan yapar zaten bizim belli şehirlerde ücretsiz otel konaklamalarımız var şirketten dolayı. Her izin gününde gideriz mutlaka. Çok sıkılırsam da arabayla istanbulu bir turlar gezdirir beni sağolsun. İkilettiği ne oldu diye düşündüm de yok olmadı 😀🙏🏼 Ben biraz çirkefim belki de ikiletmemesi bu yüzden 😀😀🤪 Dışarı tek çıkmamı istemez yine kıskançlığından ama dinlemiyorum çıkıyorum kafama eserse 🤦🏻♀️
Antisosyalmom Ask_hosmus istediğim birşeyi ikiletmez sağolsun ama bende gücünün yetmediği şeyler istemem tabi. Çok şükür 🤲 bir defa soylemem yeterli yapması için.