Deleted11 Şimdi instagramda gördüm çok komik şeyler yazılmış. Benimki; Kahvaltıya gitmiştik peynir zannedip tereyağı yemiştim, hiç bozuntuya vermedim ama midem bulanmıştı 😂😂 bide gitmeden önce bişeyler atıştırmıştım utanıp yiyemem diye 😂
Olivetti Deleted11 otobüs durağında bi çocukla tanıştık birbirimizden elektrik aldık aynı dolmuşa bindik gideceğimiz yere kadar flörtleştik ayrılırkende birbirimizin isim soyismini alıp Facebook’tan ekledik . Buluşmaya karar verdik önce kafeye gittik çay may bişiler içtik hesabı bana ödetti sonra yemek yemeye gittik hesabı yine ben ödedim .. başka buluşmada sinemaya gittik bilet ücretini de bana ödetti bu arada neyse filmin ismi ‘ayakta kal’ idi . Sinema salonunda sadece ikimiz vardık makinist geldi şey dedi bu film ayakta izleniyor (benden daha soğuk espiriler yapan birisi)😂😂😂 bende gerçek sandım ve cocuk oturmasına rağmen ayakta dikilmeye devam etmiştim hadi kalksana diyorum çocuğa da 😂😂 Uf Cok rezillik . Sürekli ücretleri bana ödetmesi de rezillik 😂
incilikaftan Deleted11 Ben hiç unutmam spor salonuna girdiğim an içeri bakıyordum kim var kim yok diye bir abla koşu bandında kan ter koşarken üstünden uçtu yere 😂😂 bende kahkaha atarken turkine karın alt boşluğuma denk geldi hem herkes bana baktı hem de gülerken canım yandı.😂spor salonu anıları bir başka😂😂😂
Deleted11 Ask_hosmus bende bitane daha var 🤣 biriyle buluşacaktım sürekli ben öğrenciyim ben öğrenciyim diyordu buluştuk bişeyler içtik dur sen öğrencisin ben öderim dedim gidiş o gidiş bidaha görüşmedim 😬😂😂
Deleted11 Olivetti senin gibi bir insana nasıl yapılır bu 😂😂 espiriye nasıl kandın, kaç yaşındaydın 😂
incilikaftan Olivetti film ayakta izleniyor (benden daha soğuk espiriler yapan birisi)😂😂😂 bende gerçek sandım ve cocuk oturmasına rağmen ayakta dikilmeye devam etmiştim 😂😂😂 Allah affetsin çok güldüm buna.
papatya_ Olivetti sen sen mi kız niye ödedin sen çok akıllı bi kadınsın sana bunu yaptıran başkasına ne yaptırmaz 😂
Olivetti Deleted11 18 yaşındaydım 😂😂 ya Uf bilmiyorum ben bu tongalara düşecek adammıydım hala aklıma geliyor kendimden tiksiniyorum niye diyorum ya niye 😂
Olivetti Deleted11 görüştük mal değneği gibi herşeyin ücretini de kendim ödedim 😂 ya uf bana şey diyordu senle Adıyaman menzile gidelim Allah yoluna girelim falan diyordu , bunu diyen insanın da jigolo olduğunu öğrendim sonra bi arkadaşımdan.. nasıl bi ortama düştüm nasıl olaylar bunlar ya 😂😂😂
Hoyrat Deleted11 benim yok galiba düşündüm de ☺️güzel geçmiş hep butun güzellikleri bu yönde kullanmışım galiba🤣
Novalgin_plus Olivetti bu sofi tiplerden uzak duracaksın bacım ben de Adıyaman menzilci takılan birine para kaptırmışım 😅
Deleted11 Olivetti başına neden hep tuhaf şeyler geldi senin 😂 zaten ne varsa hep dindar olalım diyenlerden geliyor 😂😂
Olivetti Novalgin_plus sofi tipli de değil ki baştan aşağı dövmeli küpeli kaslı yakışıklı bi çocuk yAni 😂 yani o menzile gitme şeyi nerden çıktı adam mı seçti ta.şşak mı geçti anlamadım 😂
Sunrise Deleted11 bizde ilk bulusmada kafeye gitmistik kahvenin yanina soda koymuslardi bende su sanmistim tek seferde icmistim burnumdan gozlerimden yas gelmisti birde esime belli etmemeye calismistim aklima geldikce hep gulerim😁🤦