Deleted11
Üniversite Sınav zamanlarım evden pek çıkamıyorum çocuklada sadece Facebook’tan felan konuşuyoruz aylarca .. bı gün dedim sınav yerime bakmaya gidicem dedi bende gelicem birlikte gidelim ..Gittik merhaba merhaba başladık okul aramaya okulu ara ara bulamadık hadi dönelim dedik otobüs durağında bekliyoruz durakta dedim benim için geldin o kadar dolandın kartı ben basıyım o da saçmalama sakın öyle bı sey yapma ben seninkinide basıcam dedi yok olmaz olur olmaz derken otobüs gelene kadar tartıştık.Otobus geldi önden gidip kendiminkini okuttum bsjskdks arkada insanlar bekliyo kart basmaya neyse tam ikinci kez kartı okuturken bu kolumu tuttu kart düştü kendi elindeki kartta düştü 😂😂 millet söylenmeye başladı bana bı bakışı vardı ayy çok korkmuştum aşırı sinir olmuştu kartları almaya çalışıyo arkadan binmek isteyen millet söyleniyo ben geçtim oturdum jsjsjjs o kadar rezillik oldu gitti kendi kartını bastı hayır o zamanda 1,25 öğrenci 1,75tamdı heralde neyin artisligini yapıyoduk bilmiyorum 🙄🙄🙄