Kızlar ağda yapmaya karar verdim ama hangisini almalıyım kullanmalıyım bilmiyorum boncuk ağda alacaktım Kazanlı ama kimse önermedi kuaförlerde de ağda hiç yapmadım kuaförler özel bölge için hangi ağda çeşidini kullanıyorlar bilen yazabilir mi

Babybaby boncuk ağdayla ben denedim ama iyi almadı. Ben kuaförde çalıştımda kuaförler teneke ağda alıp yapıyorlar şimdi onun arayışındayım bende başka ağdayı önermem.

Babybaby ılık ağda ile aldırdıpım kuaför de vardı boncuk ağda ile de vardı. İnce kıllar için boncuğu kullanıyor gibi geldi bana

Deleted09 trendyoldan boncuk ağda alacaktım Kazanıyla ama kimse önermedi bilemedim valla ya

Babybaby bilmiyorum ben kendim alamıyorum kuaförde soyulabilir boncuk ağdayl aldırdım daha dün

Babybaby ben bayan kuaförüyum genelde sir ağda kullanilir boncuk ağda zor olur bence ben kullanmıyorum sir ağda en güzeli sür çek

Babybaby sir ağda kullanılıyor canım, boncuk ağda kullandım hiç güzel değil 😬

Babybaby kazanını al bende trandyoldan aldım kazanıyla birlikte ama boncuk ağdayı sadece kaşıma parmaklarıma kullandım o şekilde kullanabilirsin kazanına teneke kutu ağda sığar diye biliyorum