Kızlar normalde yumurtlama döneminin en doğurgan günündeyim ama kaç gündür ve bugün göğüslerimde şişlik açıma yok bir tek karnım şiş 10 günü aşkın ve batmalar var ümitleniyorum ama test yapsam mı? Normal mi göğüslerin acımaması

Hayır henüz yumurtlama dönemindeyim 14 gün var🙄

5 gün sonra

GizemGlzcan vallah bende hep bel agrisi sis gogus ve agri, kasik agrilari gibi seylere odaklanmistim.. ama bende hic oyle seyler olmadi. Ne goguslerim agridi, ne sisti, ne yerlesme kanamasi oldu, ne kasik batmalariboldu, bel batmalari (yani hamilelik belirtileri), hicbirini yasamadim. Oylesine anneler gununde gecen sene test yapayim demistim ve hamile oldugumu adetimden 4 gun once ogrenmistim 🥰 herkezde farkli.. Kizim suan 5 aylik 1 subatda dogdu 😍🧿

Annecik03 Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah ☺️ Sanırım bende yanıldım etkilerin çoğu geçti 😢☺️

Annecik03 gogus agrinizda mi olmadi bende de suan yok hamile degilim ama merak ettim illa gogus agrisi olmasi sartmi

Annecik03 belirtilerinizi paylasirmisinz bende catlama ignesi kullandim progestan kullaniyorum sanirim o kesti adetimi adet olmadim ama gogsum cok az aciyir eskiden dah cok acirdi merak ettim