Belki buraya yazmamı çok saçma bulanlar olacak ama onu uzun uzun anlatmak istiyorum herkese onu yazmak istiyorum heryere herkes nasıl bir aşk yaşadığımızı bilsin istiyorum kimse unutmasın istiyorum onu Herkes benim gibi gelecekmiş gibi beklesin istiyorum 😔 Benim adım Hilal eşimin adı onur biz pubg da tanıştık 6 ay kadar sevgili olduk o kadar farklı bir sevgiydi ki çocuk gibi seviyordu beni farklı şehirlerde yaşıyorduk sürekli beni görmek için geliyordu ve sonra çok güzel bir evlilik teklifi aldım sadece 1 hafta içinde sade bir şekilde evlendik Bir mutlulukla yuvamızı kurduk bir evimizi dizdik aldığımız bir bardağa BİLe çocuk gibi seviniyorduk bizim bardağımız diye çok güzel günler geçirdik bu evde 9 ay boyunca ne kavgalarımız oldu ne mutlu anılarımız oldu bu evde Sonra eşimi heyşemi kaybettim diğer postumda yazmıştım nasıl kaybettiğimi 😔 Şu an bir hevesle dizdiğim evimde yanlız kimsesiz kaldım gitmek istemiyorum bu evden heryerinde bir anımız var şurada oturmuştu burda dizi izlemiştik buraya eli değmişti bu eşyayı şu hayaller kurarak almıştık diyorum böyle böyle geçiyor günlerim Eşimin annesi gelip gidiyor yanıma bazen yanımda kalıyor sarılıp ağlıyoruz halimize… bizi duyuyormusun bilmiyorum biz seni çok özlüyoruz gelmeni bekliyoruz annen bana senmişim gibi davranıyor yanından ayırmak istemiyor bir şey olacak diye korkuyor bana yüzüme bakınca BİLe gözleri doluyor Buraya da seni yazıyorum sevgilim hergün heryerde seni bir şekilde anıyorum yaşatıyorum kendimce 😔