zarifhanim kendimi o kadr cok kotu hissettim ki sayende, benim birilerini kandiriyor olamami düsunmeniz bni üzdü, velhasil ki kandirdim ne yapmisim , dolandirmismiyim küfür mu etmisim aktif olmak suç mu, her geleni eski konulara baglamaniz üzücü, sirf konusup burda birilerini linclemek amaciniz ben bir anneyim 2 evladim var dunya uzerinde 2 evladi olan sadece ben degilim, burda kimseye zarar verecek bir kufur hakaret etmedim aksine bildigim konuda yardim etmeye calistim gidip kurup kurup geliyorsuniz bana baskasi diye etiket atip birde issiz demissiniz emin olun sizin kadar degilim bn size saygi duyuyordum halende duyuyorum belki yanlis anlasilmadir bn burdaki cogu arkadasimi cok sevdim ve tum kalbimle soyluyorum icimdeki aciyi herseyi paylastim karsiligi bu olmamaliydi diye düşünuyorum bn cok seyin ustesinden gelmeye calisiyorum @Olivetti seninle ozelden konusmustuk halbuki cok üzüldüm.. daha once kizimin saglik sorunlari oldugunu dile getirmistim bu yüzden giremedim pek fazla iyikide o durumdayken girmedim yoksa cok daha fazla üzülurdüm herneyse