TombulHatun Kahvekokusu çok da güzel oldu çok da iyi oldu vallahi ağzına layık bak, anasını ağlattın anasayfanın be kusucam işin gücün mü yok sinir bastı
Polyannacilik TombulHatun tüm hakkımızı burda kullanmışız rahatsız kadın ya , kız yazık onada be hasta baksana yanlizliktan kafayı sıyırıp birtek bizle uğraşıyor dostu yakını asla olamaz zaten yakın zamanda timarhaneye kapatırlar inşallah
TombulHatun Polyannacilik kız ban küfür edicem zor duruyorum cinlendiriyo beni 😂 üzülüyorum yalnızlık zor bizim orda bir laf var canın sıkılıyosa aç şeyinle oyna derler 😂 Lemannnn sıkılıyorsan aç şeyinle oyna sal bizi 😂😂😂😂
Etipetito E lamanım dese ne olucak ki geri döndüm perideyi kullanıyorum artık dese ne olur böyle şekil şukullara ne gerek var yani🙄
Kuzulkurt Etipetito dedi ya geçen askıya alındı 😂 sonra yeni hesap ve sonra canı sıkıldı yine yeni hesap. Kaç oldu sayamadım valla 🫣
momsgirl Kuzulkurt ay tanımayan kaldı mı kız bi kidse gireyim dedim zor bela hesap açtım yine fakeden biri küfürler savurdu anam kaç hesabı var bunun 🤦🏻♀️
momsgirl Kuzulkurt kız kidste hesabım vardı bebişle uğraşıyom diye zamanımı çalıyodu sildim dün işte bi hesapla gittim ama ismim farklıydı ay herkese iğrenç şeyler yazdı