bitterdelisi24 Smilingsun ayrıca senide gaza getıren bırılerı var.. öyle de böyle de diye annen sanırım yada baska bı kadın seni çok fazla gaza getırıyo eşin hakkında
bitterdelisi24 Adam elını kafasına koymuş seni dınlıyo sen nefes almadan bırseyler dıyorsun.: eger ıstedın bırsey varsa yada karsı çıktığın sakin kalmasın eşin çok bunalmıs
Smilingsun bitterdelisi24 ayyy benn olmam o canım.Eşimin annesi olur o😂 Bütün gün vır vır konuşuyor. Kendimi övmek gibi olmasın ama.Öyle çok konuşan kadın diyilim.Eşime karşı hiç diyilim. Yani sizin söylediğiniz gibi
Smilingsun bitterdelisi24 Annem yok yaa. Annem eşimi çok seviyor. Çok şükür beni gaza getirecek bişiyi yok eşimin
Smilingsun bitterdelisi24 görümcem ola bilir. Gaza getirmek gibisinden yok ama.Erkeklerin hepsi öyle ben başında pervaneyim değerimi bilmiyor. Falan filan öyle yani
Smilingsun bitterdelisi24 Söylendiği doğru canım Oyyy oyy kaynanam bütün gün konuş konuş çenesi durmuyor.Zaten eşim bıkmış bunalmış🥺 Annesinede söylüyor.Ama kadın durmak bilmiyor
ketenprenses Keşke biri banada baksa şimdi kalkıp yapardım😊😊😊ben attığım zaman kimse bakmıyor parayla bile baktırırdım…
bitterdelisi24 Smilingsun bariz belli ama elini basına koymus ne zaman suscagını beklıyo Allah sabır versin ☹️