Polyannacilik Güzel sohbet etmiş oluruz hem 😄😄 İlk ben baslıyayim 1 Çamaşır suyu ( en önemlisi 😃😃) 2 yastığım (evlenirken evdeki yastigimi alıp geçtim kendi evime 🥳 ) 3 tabikide canım kanım biricik kızım 🤩🤩
Hoyrat Polyannacilik eşya olarak cevap vermek istiyorum ailem zaten ayrı. Telefon,temizlik , gezmek 😂
Blondie Polyannacilik esya olarak saymak istiyorum bende çocuklarımin yeri ayri zaten😂😘 1-Telefon -gezmek -makyajlarim😂😂
Hoyrat Polyannacilik inan ki öyle zevk alıyorum temizlik yapınca ve sonunda oturup mis gibi havayı içime çekmenin rahatlığı hiç biseyde yok temizlik yapmaktan kolum hasar aldı şuan temizlik yasak ama ben yine dayanamıyorum sonra ağrıdan duramıyorum ☺️
Polyannacilik Hoyrat Kiz inan bu bile aslında tıpta rahatsızlık olarak sayiliyormus 😃 çamaşır suyu kokuyor elelrim o kadar sinmiş artık Sanırım biz iflah olmas temizlik sizofrenleri olabiliriz 😑
Hoyrat Polyannacilik eşim artık beni doktoruma şikayet ediyor ama ben yine dinlemiyorum galiba temizlik hastasıyız 😂😂
Hoyrat Polyannacilik benim fiziki rahatsızlığım başladı bile kol agirisindan duramıyorum dikkat et derim
Blondie Polyannacilik aynen öyle asla ayrılamam yanimdan bile ayirmiyorum hemen eksikliği belli oluyor😂😂