Kızlar sizler temizliğe nasıl yetişiyorsunuz ya ben gece siler Toz alır yıkar ütümü falan her şeyi yapar Bitirir öyle uyurum şimdide yeni bitirmiş bulunuyorum 😃🤦🏼♀️oğlum hiç durmuyor gündüzleri Peşinden dolaşıyorum anca sizler nasıl yapıyorsunuz kendinize vakit ayırabiliyormusunuz?
Temizliğe nasıl yetişiyorsunuz ya
Ddeniz sen bensin 😂😂
Anna_karenina1 sendedemi durumlar aynı bacım 😅🤦🏼♀️
Kendine vakit ayırabiliyormusun peki
Olivetti Şanslısın o zaman canım çünkü eşim akşam yedi de geliyor eve onda da kapı da hırkası biraz ilerde kazak biraz ilerde pantolonu banyonun kapısının önünde de çorapları nı atar sonra bornoz havlu ortalığa en az oğlum kadar dağınık ve hiçbir şekilde yardım etmez temizlemem için oğluma bile bakmıyor mecbur gece mesaisi başlıyor bende çünkü gündüzleri de oğlum hiç durmuyor çok hareketlendi 🤦🏼♀️😑😅
Ddeniz çalışırken ev daha temz kalıyordu
Ddeniz yok kız nerdee gece 5 dakika bi duş alabilirsem şükür secdesi yapicam
[silindi]
Ddeniz valla ben de eğer yorgun değilsem gece oğlum uyurken yağarım süprüge hariç kedimiz olduğu için gün içinde 2 kez mutlaka süpürge açarım bazen de 1 kez ama yemeği de her gün yapamam eşim bazen yer gelir geç yer öyle bende atıştırırım.
- Düzenlendi
Ddeniz temizliği biriktirmemeye çalışıyorum.
Sabah uyanınca kızımın altını, üstünü değiştiriyorum. Sonra kahvaltı için çay koyuyorum, yumurtayı ocağa koyuyorum, yatağı toplayıp mutfağa dönüyorum kahvaltı vs hazırlıyorum. Kahvaltıdan sonra önce mutfak topluyorum, temizliyorum dolaplarda leke varsa siliyorum hemen ardından salona geçiyorum koltuk örtüsü, kırlentleri falan düzeltiyorum. O sırada kızım oyun oynuyor veya tv izliyor. Silme süpürme işlerini en sona bırakıyorum. Kızım uyuyuncaya kadar işim kalmıyor, hemen yemek yapıyorum. Sonra zamanım bana kalıyor. ☺️ Çamaşır yıkanacaksa yemeği ocağa koyunca yapıyorum, bulaşık makinasını kızımla beraber boşaltırız genelde, tuvalet-banyo da kullandıktan sonra yaparım ☺️
Ddeniz tek tek bi odayı yapıyorum bebegim küçük benim belimi büken çamaşır oluyor yetişemiyorum asılacak bi sürü birikiyor tel hemen doluyor diğerleri kalıyor diğerleri kuruyana sepettekiler kokuyor şimdi odada bi yığın çamaşır bebi bekler sabaj kalkip halletmeye çalışcam tam bitti düzene soktum dedim gine başa sardık:(
Ozge49595 canım bize de tel yetmiyordu, kurutmalık var, hoş o da yetmiyor ama neyse 🙈 yetecek kadar atarsan makinaya öyle sorun yaşamazsın ben öyle yaparım genelde ☺️
Ddeniz valla çoğunlukla geceden halletmeye çalışıyorum işlerimi mutfak ev toplanır canım isterse tuvalet banyo yıkanır sabaha sadece süpürüp silme toz alma kalır
Ddeniz temizligi biriktirmeden yaparsan yetiştirirsin canım. Bana eşimde cok destek oluyor. Bende gündüzleri evi sadece silip süpürürüm. Detayli temizligi gece yapmayı seviyorum, hem de cocuklar ayak altında olmuyor. 😅☺ dip köşe temizligi her pazar eşimle birlikte yapariz, bazen esim cocuklari alır parka gider, bende tek basima yaparim temizlik. Yemek işini de öğlen hallediyorum, bazen eşim dışardan söylüyor, bazen sadece çorba salata yiyoruz, tek çeşit yer eşim, asla 2 cesit yemek yemez. Buda kolaylık oluyor tabi. Eşimde bende cok düzenliyiz. Ev nerdeyse hic dagılmaz (cocuklarin oyuncaklari haric)😄 ögleden sonra kendime vakit kalıyor bolca, kendi bakımımı da yapiyorum, bu arada 2 cocugum var. ☺
Birprensannesiii evde olunca daha çok kirleniyor değilmi 😃🤦🏼♀️
Anna_karenina1 😅😅 valla aynen öyleyim bende ağlanılacak Halime gülüyorum ben banyomu genelde oğlum öğle uykusuna uyur uyumaz yapıyorum eşim gelmeden yapmış olmaya çalışıyorum başka türlü de senin gibi valla uyuyana kadar ayakta geziyorum anca
[silindi] aynen kedisi olan ev süpürgeyi çok istiyor canım Allah yardımcın olsun yemek konusunda şanslısın sen o zaman çünkü ben çok nadirdir yemek yapmadığım günler sabah eşime sormaya başlıyorum ne yemek yapsam diye akşam ne yapacağıma karar verene kadar yemek ve ütü konusundan artık midem bulanıyor 😅🤦🏼♀️
Deleted11 maşallah canım çok pratiksin bana genelde ağırsın derler ağır ama hakkını vererek yapıyorsun diyorlar bende pratik olmayı çok istiyorum ama elimde değil 😅🤦🏼♀️ Kızın kaç aylık canım ? Söylediğine göre maşallah seni çok yormuyor oğlum hiç durmuyor çünkü sürekli onunla ilgilenmemi istiyor bulaşık Makinesi boşaltıcağımda yapışıyor ya bana ya makinaya ne varsa dağıtıyor acaba erkek çocuklarımı yaramaz oluyor bilemiyorum 😑😊
Ddeniz ah ah bittim valla gece boyunca hep ağladı 😑😑