• +18
  • Aşırı cinsellik içerir 😪😐

Dün hersey yine herzamanki gibiydi eşimle aramızda bir yakınlık yoktu çünkü zaten sarılsam bile beni iter. Ama bir seyi farkettim ne zaman 3 kurus dizisini veya güzel kadının oldugu Bi diziyi izlese yanıma gelip ilişki istiyor. Çünkü Baska kadınlara tahrik oluyor benide kullanıyor. Zevk felan zaten aldırmıyor. Neyse diziyi izledi ben yataktayım. O salonda yatıyor bide gel dememe ragmen. Birden bire öpmeye basladı VS. Hiç bişey demedim. Malum olayı sırtım dönüktü anlamadım bile hemen cık dedim. Git buradan. Baskasına tahrik olup bana yapması dogru gelmiyor. Akıl verin.

Normalde süslenen hazırlanan seksi olmaya calısan bir kadınım. Erkek gözüyle bence güzelim evet dogumdan sonra kusurlarım var fazlasıyla. Erkeklerden nefret ediyorum.

Redkids hiç yüzüne bile bakmadım elimde olsa aynı evde yasamam o derece tiksindim. Benim yanımda osurup scp dısarda efendi kesiliyor kadınlara kendini göstermeye calısıyor

hayatcokgzl erkeklerden niye nefret ediyon kız hepsi bir mi 😄 hic birseye katlanmak zorunda degilsin bu durumu hissediyor olman sana hissettirmesinden kaynakli, saygi duysun sevgi versin bunlari vermiyorsa katlanmak zorunda degilsin bence ? Seninle niye ayri yatiyor peki?

Redkids babasını cok seviyor nasıl ayırabilirim ki kolay degil bosanmak. Ama arkamda biri olsa hiç düşinmezdim

hayatcokgzl bu kadinlarin cektigi acı nedir böyle çok üzgünüm senin icin elimizden birsey gelir mi acaba bilmiyorum 😧

Redkids teşekkür ederim bana ara sıra siddet bile oluyor. Aileme annelere söyledim kavtıgkm için hakettin diyorlar. Sen bunu istedin diyorlar.

hayatcokgzl ayy boyle bir zihniyet olabilir mi canim ya allah buyuk tek degilsin bak kadin siginma evleri var gidebilecegin destek alacagin cok dernek var kendini yalniz hissetme hicbirdeye katlanmak zorunda degilsin sen