deleted13 ZRaporu uygulamanın gösterdiği tarih yanlış olabilir mi acaba ya ben seni eskiden hatırlıyorum sanki 🤷🏻♀️
Yasak_elma JartiyerliKedi senin için girdim profilime baktım tatlım😊😊37 günlüğüm anitibariyle🤗Daha bebekim ayol😋
JartiyerliKedi bitterdelisi24 bide öyle sade kayfe değil ha Double Ristretto Venti Nonfat Organic Chocolate Brownie Frappuccino Extra Hot with Foam and Whipped Cream Upside Down Double Blended. İsterim😂😂
Yasak_elma JartiyerliKedi Formun bütün aktif kizları toplandık toplandık sorduk neden yıprandık yıprandık🎤💃💃🎶🎶
Yasak_elma bitterdelisi24 topraaamm diyenler aynı yanlış anlama kız lafım sana değil y**rram der gibi diyolar çok gülesim geliyor😂😂
bitterdelisi24 JartiyerliKedi 🥲🥲🥲 goz yaşım pıt :))) dedınden alcam tamam 🤦🏽♀️😂😂 selam verdık borçlu çıktık :)
Pcoslu1anne JartiyerliKedi Dogumdan 4 ay sonra adet gördüm kidsten duyup gelmistim bidaha çıkamadım 🤣
1dost JartiyerliKedi Uzuuuuun bir süre uzaktan okudum sonra dayanamayıp üye oldum 7 8 ay fln olmuş 💃💃
JartiyerliKedi Kumruu sadece etiket yapacağım kişiler yazacak diye Bi kural yok canm :) herkes yazabilir sadece aklıma gelenleri etiketledimki muhabbet dönsün