3 aylık bebeğini döven baba
Redkids kanıt olmadan ceza almıyorlar çünkü. 🤦♀️
Redkids bak sende diyorsun “kanıt olduğu halde bile ceza almayanlar var” bu kadın nasıl inandırabilirdi kendini?
- Düzenlendi
Deleted11 bak sen anlamiyorsun sanirim beni diyorum ki bu kadin telini oraya koyup kayit altina niye almis? Birseylerden suphelendigi icin ve hissettigi icindir , bnde diyorum ki insan birseylerden suphelendigi kisiye evladini verir mi bu kanitladida ne oldu bu adam cezaevine gidip zikkimlanicak insallah geberir orda, evladini kaybetti evlat acisi cok zor , belki annelik icgüdüsünun verdigi hislerle davranmis olsaydi belki bu bebek yasiyor olacakti, şahsen ben telimi acip evladim ve esimin oldugu yere koyuyorsam birseyleri kanitlamak icin cok buyuk şüphem vardir
Guzellik09 Cok kötü oldum ben ya eşim sağolsun biraz dışarı çıktık yağmur da
Birmelekannesii Ay izlemeyin kesinlikle insanın cidden kanı donuyor inanın hala kendime gelmiş değilim çok kötü oldum ağla ağla migrenim var zaten panik atagim nefesim kesildi ya
Redkids Tmmda kanitlamadsn nasi anlicak olayı belki başka şeyden süpheendi her şey olabilir neler duyuyoruz görüyoruz artık babası mi tecavüz etmiş annesi mi iyle yapmış neler neler demekki kondursmamis yada eşi yanında babalık gibi bisiler farketmisfir çocukta ona göre hani ben yokken bakiyim neler yapıyor çocuğa diye çekmiş bakmış ki insan olmayan yaratık dövüyor meleği. Belki de söylese sen dovuyo musun saçmalama vs der geçerdi kanıt olması şart yani sonucta baba kim düşünebilirdiki dovucegini kim kondurabilir
Brvnonk Eski değil mi bu olaya sanırım 2 ay falan oldu annesi de gülerek konuşuyordu onu mu diyorsunuz yoksa yine başka bir olay mı yeter artık ne istiyorlar minicik çocuklardan elleri kırılsın inşallah vicdansız insanlar kimseye emanet etmeyecez artık evlatlarımızı baba ya bile kimseye güven yok Allah kahretsin böyle insanları taş yağsa başımıza az bile
bence kendine güvenen evlenmesin madem evlendin çocuk yapmamalı kendine güvenmeyen insan.benim beynim yandı gözlerim doldu ve kızımı kucağıma alıp sarıldım öptüm kokladım.rabbim iki cihandada böyle insanları kahrı perişan etsin bu şey cezasız kalmamalı küçücük daha yaaaa anne videoya almış kanıt icin gidipte bebeğini kurtaracagi yerde kuzum yaaaa😏😤😤
Brvnonk hayalgücümün alamayacağı yeni küfürler telaffuz etmek istemiyorum .. Allah bin belasını versin bu kafi ona
Brvnonk ben fotosuna baktım oğluma sarılarak ağladım videosunu izlesem maf olurum rabbim korusun
Brvnonk bebeğin durumu nasılmış😔
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/0FMN7Db.jpeg]
- Düzenlendi
Sihirlisabuncu Bende şimdi gördüm videoyu öldüm bittim kahroldum nasıl bir baba bu kadar vicdansız olur eski haber sanıyordum bu posttan sonra baktım bundan 1 2 ay öncede böyle birşey olmuştu Allah kahretsin böyle insanları içim acıdı daha müslümeyi unutamadık böylesi insanlar türemesin kökleri kurusun inşallah bebek yoğun bakımdaymış beyin kanaması geçirmiş
Brvnonk oyüzden izlemiyorum bende 😔😔
Angellove2010 Allahım şifa versin inşallah
Brvnonk o caniye baba denmez vicdqn yoksunu mahluk herif onu halkın eline versinler demiri kızdırıp kızdırp bi yerlerlerine soksak o kadar sinirliyim ki yuregim dayanmiyor artik hergun boyle haberlere
Deleted11 cezası batsın, alacağı 3-5 ceza için bebek komalık mi olmalıydı. madem eşinden gizli dövüyor kamera olmasaydı da komaya girdiğinde ne diyecekti eşine
Tacsizkralice Hanım efendi bebeği ben dövmedim, annesi de ben değilim farkında mısınız? Ben sadece okuduğumu söyledim.
Deleted11 sizin için söylemiyorum tabikii, ama bunu kanıtlamak yerine bebeği o caninin elinden alsaydı keşke, mutfaktaysa ağlama sesi duymuştur elbette gözümün önünden gitmiyor yavrum ya
- Düzenlendi
Tacsizkralice bak şimdi anne kocasından şüphelenip annesine söylüyor annesi de saçmalama olur mu öyle şey vs diyor kadın daha çok şüphelenince annesinden kameralı telefon isteyip bir yere sabitliyor sonra odadan çıkıyor, bebeğin sesi gelince gidiyor odaya hiç bişey olmamış gibi alıyor bebeği çünkü korkuyor, ceza almamasından da korkuyor. Elinde kanıt olsun ki hapse tıksınlar bu pisliği diye. öbür türlü bir şekilde sıyrılacaktı, adalet sistemimiz belli sonuçta.
Brvnonk oğlumu uyuturken izledim videoyu ve kanım dondu resmen bebek ağladıkça ben ağladım oğluma sarıldım sıkı sıkı, bebeğin ağlayışı hâlâ kulaklarımda😭Allah kahretsin öyle babayı yaptığı yanına kalmasın inşallah bin beter olsun😡