Askbulbulu Yalan haber
3 aylık bebek ölmüş 😓
Askbulbulu Doğru değil canım bir çok yerde yanlış bebek paylaşılmış ama dün ki bebek yaşıyor durumu da iyiymiş çok şükür
Yasak_elma 2 hafta önce hayatını kaybetti antalya serikte annesinin birlikte olduğu adam tarafından dövülmüştü o da. Bugün o haberler tekrar servis edildi
Portakallikahve annesinin sevgilisimi öldürmüş😮
Yasak_elma yok canım babası oluyor o esiyle tartisiyorlarmis zaten esinede darp gosteriyormus o sirada 3 aylik elif bebek uyuyormus uyanmis sinirini cocuktan çıkarmış uyandi diye cocuk bisey olmamis kasinda cizik olmus bi anneside hastaneye goturmemis hemen sonra götürmüş geri gelmisler hastaneden gece 2 30 da bebegini uyutmus sabah kalkmiski bebegin burnundan köpükler çıkmış gözleri acıkmış basida mosmormus annesini aramis hareket etmiyor diye
Blondie ben sevgilisi diye okumuştum 😶
Portakallikahve Bende babası diye okudum 😏
Blondie doğrudur, her ikisi de vicdandan yoksun bişey değişmiyor 😏
Blondie Ayy allahım daha neler duyucaz ya yeter artık bebeklere çocuklara kalkan eller kırılsın kurusun yerlere dökülsün inşallah rabbim duy sesimi🤲
Canoo Kadinda suclu tabi anne bile diyemiyorum kendisini dusunmus bebek olurse suc bana kalmasın diye videoya almış ama nasil o anları izleyip te bisey olmamış gibi içeri girebiliyor ya cani kadın ya bence onunda tutuklanması lazım, ölemezler her ikiside sürünürken inş, türlü
hastalıklara yakalanırlar insallahh
Askbulbulu ölen aynı bebek değil maalesef tekrar girip girip baktım omu diye değil antalyada farklı bir bebek. Zaten önce müslüme sonra 3 aylık cihan bebek sonra annesinin daha 1 aylık bebeğini sobaya atıp yakması ve ardından da antalyadaki 3 aylık elif ada bebek yazarken kötü oluyorum. Belki bilinmeyen daha niceleri Rabbim evlarlarımızı korusun
Askbulbulu bi bebek daha var babadan şiddet görüp ölen onla karışıyo bçhabaerler zaten 2 aylık elif ada bebek o olabilşrmi.sizinkş.be de baktım iyi.diyodu erkek olanı.1 aylık bebeğşde annesi bıçaklayıp yanan sobaya atmış ölmüş oda😓😭😭11 aylık kızım var 6 aylıkta hamileyim nasıl yapabiliyor adam ya.ben kızsam kızıma babası bile ne kızıyosun der bana kızar ilgilenir onunla nasıl cani babalar varya
Slovem08 biyerde duydum 5 aylık venin bulunmuş çöplük gibi biyerde. O hale gelc2k kadar nerdydiniz madem kıyacaktınız. Dünya ne hale geldi bi.çocupu anne babası koruyup kollamıyacaksa kim koruyacak
Askbulbulu ben de videoyu yanlışlıkla dün gece eşimle izledik o bebeğin ağlamasını duyduğum gibi izleyemedim ağlamaya başladım tam uyuyacaktım uyanmadık kalktık sigara felan içtik eşim sabaha kadar neden ya neden bir insan küçücük kendini koruyamayan evladına vurur diye sayıkladı bende ağlamaktan maf oldum o saniye rabbim acı çektirmemiştir ama o adamın haline rabbimin azabı o şerefsizi bekliyor
Canoo evet aynı şeyi bende eşimde söyledik ne kanıtı resmen adamın elinde bebeğin ölmesini izlemiş şerefsiz eee öldü şimdi kanıt neyine yarayacak senin canın gitti ya canın
Sihirlisabuncu cocuk ölmedi durumu iyiymiş atlatmis
- Düzenlendi
Utangac12 yaaa çok şükür haberlere bakmak istemiyorum inşallah o anneye vermemişlerdir yavrucağı