Ozge49595 Gördünüz mü kadin ilk bebeğimi bıçaklanmış ardından da sobada yakmış madem yozgat olmuş bu olay bebek daha 1aylikmjs bakamayacaksiniz neden dogruyorsunuz napdi o yavrum size allahim millet kudurmuş icim yandi
1bbby Ozge49595 artik insanliktan korkuyorum . Merhamet analik duygusu nerde. Sen dogurdun onu. Gâvur bile yapmaz bunu yavrusuna
Ariel Ozge49595 bana da biraz önce eşim gösterdi haberi😟 gerçekten nereye gidiyor bu dünya yeter artık kıyamet kopsun böyle caniler yüzünden diye haykırmak istiyor insan.. Yazık günah el kadar bebeler nasıl acılar çektiler hala da bilmediğimiz duymadığımız neler oluyordur dünyada kalbim sıkışıyor düşündükçe
Blondie Ozge49595 ilk bebeği değilmiş canim 2.cocuguymus ilk basta bebeği öldürmüş cesedinide kesip sobaya atmış gitmis komsulara söylemiş çocuğu sobaya attiim diye kadinin psikolojik sorunlari var Allahm neler oluyor yaa😓😓
Marbled Ozge49595 2 bebeğimi kaybettim. Allah’a inancım, yaşadığım her şeyin bir sebebi olduğu düşüncem olmasa isyan ederdim sanırım. Kimler kimler çocuk sahibi oluyor, ben yavrularımı kaybettim. 🥺
Ariel Blondie bebeği diri diri sobaya atmış yani can çekişerek ölmüş yavrum😟 yarısı yanmış vaziyette ölü olarak çıkarmışlar… Bir çocuğu daha varmış 2 yaşında o da olay sırasında yanlarındaymış
Pcoslu1anne Marbled Bende 2 yil olmasini bekledim iglener rahim filmleri ilaçlar. Kimi bulamaz kimi bilemez diye bi söz var. Dilerim Allahtan bu cani cayır cayır yanarak can versin ölmek istesin ama bi türlü ölemesin.
Canoo Ozge49595 artık çocuklara karşı şiddet haberlerini duymak istemiyorum ya. Çok etkileniyorum ama insanın elinden bişeyde gelmiyor. Allahım merhamet versin böyle şeytanlaşmış insanlara.
Blondie Ariel offf o çocuğunda psikolojisi bozulur o yavruyada bisey yapar insallah ellerinden alırlar
Aspirin Ozge49595 ne diyorsun yaa içim parçalandı nasıl birse bu 1aylık diyorsn misler gibidir pamuk gibidir o kıyılır mı Allahm ondurumlara kimseyi düşürmesin 🙏🏻