TombulHatun Slem abla şakayla karışık içindeki söylüyor. Sen aman git abla nolucak desen gidecek gibi :) :)
Slem TombulHatun gitsinde birilerinin elinde kalır 😂sexting falan yapıo ama telefonunda görüyorum kadın bi konuşuyo beni bile azdırıyo onun yüzünden sapık olacam
Slem Polyannacilik evine falan giren hiç görmedim o le kendide çok çıkmaz ama artık bilemicem bazen bende pisliklik yapıom ee bugün napacan falan dye hemn dökülüo
Popy_ JartiyerliKedi yok tabii o an çok farklı oluyo istek yokken minnak kediyken iş esnasında pembe panter 😅😅😅
TombulHatun Slem eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme sende :) onun derdi bence erkek değil sadece seks kadının rahatlaması lazm :) :)
TombulHatun Slem Valla ben sende de o ışığı gördüm sanki kendine mukayyet ol abla biraz asılsa sen yelkenleri suya indirecek gibisin aman aman 😂😂😂😂
Slem Sohbetmuhabbet ya fantezi dünyası geniş ne bilim anlatırken erio falan insanı azdıryo hoşuma gitmio diyemem ama o gözlede bakmıom tabi😂🤣
Anjeli96 JartiyerliKedi 80 üzeri bence İstekli şekilde dokunması yetiyor(eşimin) İkisi de uygun ama geceden çok gündüz sevişiriz, gecede hep ışıklar açık oluyor) Her ikisi😬