Siyahh Ya kızlar çok utanarak soruyorum ama bunu yaşayıp düzelen var mı diye bir umut yazdım. Doğum yaptıktan sonra ilişki bittikten sonra ayağı kalktığımda vajinamdan gaz sesine benzer sesler çıkıyor çok iğrenç bir şekilde hep böyle mi olacak yaa😐
Ask_hosmus Siyahh evet olucak 🤷♀️ben tekim sanıyodum bu konuda, burda okudum daha önce çok şükür tek değilim dedim😂😂
Sessiz_Nota Siyahh Bendede 1 2 kez eşimin yaninda oldu bozuntuya vermedik ikiimizde😁Ama cogu zaman ilşki sonrasi banyoya gittigimde ses cikiyo
Kadersizkadin Siyahh evet canim. Ben genelde ayaga kalkarim hic nefes almadan odadan cikarim cunku nefes aldiginda nasil anlatsam yani ikinir gibi oldugunda o gaz sesi cikiyor gider disarda yaparim ben banyoda falan yani😃😃🤭🤭
Newmom28 Hanımlar perine masajı ile bu durumdan kurtulabilirsiniz. Rahim sıkılaşınca eski haline dönüyor ve bunsorun ortadan kalkıyor. Gülnar hanım bu konuda çok fazla bilgi veriyor. Telegram hesabından da videolar paylaşıyor. hesabını linkledim isterseniz incelerseniz 👌🏻 https://instagram.com/sagliklikadinlariz?utm_medium=copy_link
Siyahh Sessiz_Nota Ayyy bak yine aklıma geldi o annn çok utanç verici bizde göz göze geldik ama hiç olmamış gibi davrandık 😄😄😄
Kadersizkadin Ahaha kiz aklima ne geldi😂😂😂😂😂 Bi keresinde iliski bitti kalktim piiirt ses cikti tabi biz sok olduk komik geldi. Basladik gulmeye ay ben guldukce alttan birt birt birt. Cook gulmustuk cokta utanmistim
Siyahh Kadersizkadin Ay valla gülsem mi ağlasam mı bilemedim 😂ama yapacak bir şey yok elimizde olan bir şey değil sonuçta doğumdan sonra eskisine göre genişledi ondan sanırım