Hoyrat deleted13 ben zaten hanfendiyi linclemedim fikrimi söyledim sagiygili bir bicimde . Mesela sizede söyleye bilirim taşların enerjisi olsa etrafta anlaşmayan cift kalmazdı doktorlar onerirdi benim dusuncem bu ama saygı duyuyorum düşüncenize
deleted13 Hoyrat Doktorlar bunum eğitimini almadıkları için olabilir mi acaba ?😊Bununda eğitimi var piramit enerjisi tuz taşı enerjisi bunlar zaten kanıtlanmış şeyler sizin ilginizi çekmiyor olabilir bize saygı duymak düşer😊
deleted13 Hoyrat vakti zamanında buralar dutluktu bi soru sormuştum birinin postunun altında (aslında çok haddim değildi kabul ediyorum sadece meraktan)linç yedim bir kaç kişiden😂😅
Hoyrat deleted13 ins doğrudur dedikleriniz de onca anlaşamayan çift şifa bulur ne diyim ☺️ ama hanfendi beni lincledin diyor ben ona sert tepkiler dahi vermemisken o bana bu itamda bulunuyor
Sedaa zarifhanim bende 1 yaşına kadar takip ediyordum.1 yaş sonrası girmedim nerdeyse hic. Birde benim ikinci cocukta olunca acemi olmuyorsun artık 😁
zarifhanim Sedaa aynen, şimdi bir durum yaşayınca aynısını yaşayan anneler var mı diye bakıyor insan faydalı oluyor. İkinci çocukta zaten ilk çocuğundan tecrübe edinmiş daha sakin davranmış oluyorsun doğru 😊😊
Polyannacilik Olivetti Evet genelde sana çok tepki gösteriyorlar ya dikkatimi çekiyor ulan diyorum yine kaos var hemen okumaya geçiyorum 😆
Polyannacilik Olivetti ama terbiyeni bozmuyorsun heeee , güzel nokta atislarin var herkes beceremez bunu 👊👊👊