typeonegative wildangel 😂😂😂 benim eşim değil mi bu ya geçen gün gitti mutfağa sana çok güzel ateşli bir tabak hazırlamaya gidiyorum dedi bende bir şey gördü de onu yapacak sandım geldi bütün meyveleri soymuş yiyelim dedi 😂😂 hayallerim suya düştü 😬😁
Ask_hosmus wildangel aynen kocanın eli değdiği kesin zaten 😂😂😂 neyse hiç yoktan kocan besliyor seni🤷♀️😂😂
Bebekkokulu wildangel buna şükür bacım🙏❤️ Düşünmesi yeter valla kimileri var bir bardak suyu vermeye aciz süse gerek yok boşver bu daha iyi😂😂
wildangel Bebekkokulu tabi canım öyle tabiki Allah’a şükür öyle değil kocam ❤️🙏🏻Biz işin gırgırındayız 🤤
Polyannacilik wildangel Ulan millet kim bilir nasıl şeyler hazırladı diye posta heyecanla girdim 😆😆 mutlu oldum teekkkurler yoksa kocama saracaktim hahajan
wildangel Polyannacilik buna çok güldüm valla 😂😂adamlardan öyle çok üst düzeyde birşey beklemiyelim kuzum bu bile mutlu etmeye yetiyor 😻❤️
Yasak_elma wildangel Baya jan janlı olmuş👌😋benim koca soymadan doğramadan direk uzatır.Afiyet olsun keyfini cıkar kuzu🤗
Kumruu wildangel ahahaha benim eşim de şimdi sana bir meyve tabağı yapacam der.Gidip ne bulursa tabağa üst üste koyar getirir😂Ama sağolsun o getirmezse ben hiç gidip de meyve getirip yemem çok üşenirim☺️