Prensannesi3 Merhaba hayırlı aksamlar kızlar sıze bır sorum olacaktı mıdenızde bulanabılır 😞 kızlar adetımın 5 gunundeyım bugun hiç kanamam olmadı banyo yaptım aksamda eşimle birlikte olduk eşimle birlikte olurken kanamam tekrar oldu ama iş işten geçmişti korunmasız girdik ilişkiye bi sakıncası varmıdır adetlıyken ılıskı olmak cidden bıttı dıye bılıyordum ama halen devam edıyormusum eşime baya bi utandım ve hamıle kalma olasılıgım yoktur degılmı ? 😔😔😔😔 linçlemeyon lutfen sizden cevap bbeklıyorum
Escobar Prensannesi3 sağlığın için adetinin üstünden bir gün falan geçmesini bekle biliyorum dayanmak zor
birburakannesi Prensannesi3 canim hamile kalma olasılığı muhtemelen yoktur ama bilemeyiz. Diğer konuya gelince sonuçta abdestini alıp temizlenmişin bittiğini zannedip, sıkıntı yok yani üzme kendini. 💐
Angellove2010 Prensannesi3 bilmediğin için sorun olmaz canım istersen bi ertesi günü hapı al iç derim her an herşey olabilir tabi eğer hamile kalmak istemiyorsan
Akrep Prensannesi3 Hamile kalmaktan korkuyorsanız bile, adetinizin bittiği düşüncesiyle yine korunmasız ilişkiye girmişsiniz? Yani korunmanız gerekirdi %5 de olsa ihtimal var ki siz bile bile lades demişsiniz. bence ertesi gün hapı içebilirsiniz
Prensannesi3 Escobar adetım bıttı olarak bılıyordum ama ılıskı sırasında olunca şaşırdım ilk kez basıma boyle bırseu geldı
Prensannesi3 birburakannesi ya çok teşekkürler morelım bozuldu bılmeyerek gırdım ilişkiye sonra olunca kendı kendıme suçlandım😔
Deleted10 Gebe kalma ihtimalin düşük. Gunah sevap açısından diyorsan bilincli yapilmayan bisey gunah gorulmez.
Svg Bencede gebe kalman çok düşük , beyaz sıvı gelene kadar ben adetim bitdi demem, muhtemelen içinde kalmıştır yanı adet kanın ilişkiye girdiğin içinde son damlalardır onlar , sonuçta duşunu almışsın takma kafana.
19072021 Prensannesi3 aynisini yasadim biliyomusun daha dun hatta🙈😅 yasadiktan sonra farkettim tekrar gusul aldim sonra uyudum bugun yine gusul aldim yaptim daha bisey gelmedi en sinir bozucu sey o zaten duruyor bitti saniyosun bir gun sonra kahverengi leke geliyor ben naptim diyosun ama esim sehirdisina cikicak vedalasmak icin yaptim bitti sandigim icin insallah gunah olmamistir kafaya takma niyet onemli
2minikmucize Prensannesi3 beyaz akıntıyı bekleyin zaten sağlık için adetliyken girilmiyor enfeksiyon riski olduğu için geneller hamile kalınmıyor ama riskli neden korunmasız oldu her zaman bir riski vardır korunun
wildangel Prensannesi3 bu ay aynısını bende yaşadım canım ama bende spiral var olmasına rağmende korunuyorum ama ilk defa eşim dayanamadı ama reglken çok düşük ihtimal hamile kalmak o yüzden sıkıntı etme.
Popy_ Prensannesi3 canım beyaz akıntıyı gördükten sonra abdest alman lazım görmediğin sürece adet olmasan dahi adetli sayılırsın tabi bu 10 gün için geçerli