Socutelady Evet iş yeri açmak isteseniz ne açardınız? Bi dükkan Bi ofis felan neler yapmak isterdiniz
Olivetti Socutelady eğer maddi kaygım yoksa cafe açmak isterdim . Vintage kafe … gelenler bi kahve alıp saatlerce otursunlar kitap falan okusunlar … eğer para kazanma üzerine bi iş yapacaksam da bebek ürünleri satan bi dükkanla işe başlardım .. hatta önce e ticaretten başlardım bu işe tutarsa iş yeri açardım …
Ask_hosmus Socutelady bende butik açmak isterdim, çizimim güzel kendi tasarladığım elbiseleri kıyafetleri satmak isterdim, tane olarak ama 💕☺️😂
Ariel Socutelady sanat galerisi açmak isterdim hep hayalimde var ama öncesinde halletmem gereken şeyler var atanmak gibi😁 sonra eşimle birlikte pastane açma niyetimizde var mutfakta olmayı çok seviyorum ama ancak emekliliğe doğru olabilir o. Birde hep tatlı şirin bir kütüphanesi olan cafe açasım var. İnsanlar gelsin çaylarını kahvelerini yudumlarken oradan bir kitap dergi seçip okusunlar. Öğrencilere ekstra indirimli olsun ve haftanın 1 günü öğrenciler için tüm içecekler ücretsiz gibi gibi 🥰
TombulHatun Socutelady butik bi pastane olabilir. Taze taze günlük tatlılar pastalar. Ama ben ticaret kafasında bir insan değilim.
incilikaftan [upl-image-preview url=//i.imgur.com/2ZPIeXT.png] Pandemi bizimle beraber uzun yıllar süreceği için, bu tarzdan daha süslü ve fiyat olarak düşük maskeler üretirdim, kokoş kokoş herkesin gezmesini sağlamak istiyorum 🧕🏻👩🏻💎
Ecivicivokke Bende gelinlere özel türban tasarım ve makyaj stüdyosu açmayı çok istiyorum. Elimden geliyor çevreme yapıyorum ama işte büyütmek için çok maliyet gerek
Lidya44 Socutelady Hep hayalim. ilerde bi butiğim olsun çok isterim. Ve bunu gerçekleştirmek için elimden geleni yapıcam 😍
Blondie Socutelady bi Cafe açmak isterdim kütüphanesi olucak insanlar gelip hem kahvelerini içip hemde kitaplarını okuyacak ☺️
Polyannacilik Socutelady eğer zengin olsaydim , parasal yönden herşeyi dusunmeyecek olsam sanırım sadece çocuklara ait lunaparkimin olmasını isterdim ve sadece belli yaş aralığındakiler ücretsiz , bu ulkede çocukların mutlu olmaya hakki var
bayangamzelili Socutelady kesinlikle çocuk ürünleri oyuncak satan biryerle başlardım işe ve dikim yapabiliyorum kendi ürünlerimide satışa koymak isterdim
Akrep Socutelady kitap cafe 😍 sık sık gittiğim için hep hayalini kuruyorum inşallah nasip olur ilerde💕 kocaman kitaplıkların yanında masalar insanlar içeceğini içerken dilediği kitabı okusun 🥰
Kumruu Socutelady Butik açmak isterdim yada iç giyim veya bebek kıyafet dükkanı düşündüm de hatta ama pandemi araya girdi açık dükkanlar bile kapandı o riski göze alamadım bende