Derdinde böylesi aa dostlar 🤭 ya tik midir nedir elim sürekli eşimin penisinde. Arada bilerek yapıyorum ama çoğu zaman farkında olmadan elim hemen oraya gidiyo. Cinsellik öncesi sonrası fark etmiyo. Yanında uzanırken TV izlerken muhabbet ederken bile elim oraya gidiyo çoğunlukla. Bu sabah uyandim daha Günaydin demeden avuclamisim. Utanıyorum artık bazenleri abes kaciyo. Tik mi oldu bu bende ne bu yani adam da bikicak artık bu ne böyle diye 🤦
Tik midir nedir
Afedersin ama istemsizce güldüm 😂
Hahah bende güldüm valla yani bende eşime dokunmayı aşırı severim mutlaka elim bir yerindedir ama genelde kolunu kafasını falan tutarım 😂
JartiyerliKedi haklısın bı yerde de komik bı durum yani
Nurisdeniz34 benim de artık başka yerlerine yogunlasmam gerekiyor 🤭😂
Sonradangurme neden 😂sürekli peki kalabalık ortamda napıyn yine elin ordamı
Arasemir11 mesela toplu taşıma kullanırken kalabalıkta çaktırmadan bı yoklarim yerinde mi diye 😂
- Düzenlendi
Sonradangurme aman dikkat kaynatanın eltinin ve diğer aile üyelerinin yanında yapma 😂
JartiyerliKedi bahajjjshsh bende kahkaha attım ya oyuncak sandı herhal
Sonradangurme kız tık olmuş sende tabi tez zamanda bırak yoksa alışkanlık haline gelecek hiç olmayan yerde yapacaksın Allah korusun
Sonradangurme hiç güleceğim yoktu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sonradangurme benimki sevmiyo oynamami 🤣tahrik oluyo galiba
Arasemir11 ay Allah korusun büyük rezillik 😂
Polyannacilik alışkanlık oldu artık ya fark edince çekiyorum elimi hemen
Peridehatunu her zaman da oynanmaz ki. Bide ereksiyon olunca kızıyorum ne bu uyanmış diyorum e ne bekliyodun elindeyken oynarken diyo 😅
Sonradangurme Esin nediyor bu duruma peki muhtemelen. Memnundur 😃
Peridehatunu benimkide hhaha
Polyannacilik şikayet etmiyor tabi ama ben olsam rahatsız olurum sürekli erekte halde olmaktan 😅
Sonradangurme Fikrin neyse zikrin o olmus bacim🤣 O tik değil s*k🤣🤣
Pcoslu1anne ayy çok güldüm buna çokta haklısın 😂😂