Peridehatunu aa bu da tuhaf ama elletmeyen de bi seninkini duydum 🤭😅
Tik midir nedir
Sonradangurme allah baska dert vermesin😂❤️
Sonradangurme yukarda biri daha varmış benimkide diyen ama oda zorla elliyomus🤣🤣🤣
Sonradangurme Ayy bende ilk zamanlar elim adamın şeyinde uyurdum 😂 kendime kızıyordum o zamanlar s.k delisi gibi hep ellerdim hoşuma giderdi. Sonra bıraktım o huyumu 😬
Sonradangurme ahahah 😂😂 ama erkeklerin poposu daha sert ve güzel 😂😂
Sonradangurme Allah seni iyi etsin güldürdün 😅😅
Sonradangurme bekarken eliniz nereye gidiyordu
Rouge amin amin 😅
Peridehatunu zorla güzellik oluyor :)
gectibizden5 tam bı yeni gelin edasıyla 😅 5 senelik evliyim son 1 senedir çıktı bu huy bende de
Ask_hosmus kesinlikle ya keşke benim popomda seninki gibi olsa diyorum 😂
Birakrepkadini gülmek iyidir 😅
Sadee_kuftee boştaydi
Sonradangurme Esim profesyonel futbol oynuyor bir popo var ellemeden gecemiyorum🤣🤣 Benimki lopur lopur onunki tas gibi🤣
Pcoslu1anne benim eşimde bekarken çok oynardı ondan taş gibi demek ki 😅 bizde de durum aynı yumuşacık benimksii ☺️
Sonradangurme ayyy bu ayni ben🤣bende uyurken yada yan yana dizi vs bise izlerken elim hep orasinda benimkinin de hosuna gidiyor🤣🤣🤣uyurken bile bazen tutar öyle uyurum ohh be tek degilmisin sevindim buna🤣🤣🤣poposuda cok hos onada dayanamam goder gelir bos aninda sap sap vururum🤣
Sunrise ay sen resmen bensin bee 😂 eğer sinirlendiysem kizdiysam da bişeye tutar sakinlesirim stres topu gibi dimi 🤪
Sonradangurme He valla slime gibi aynı stres vs hic bise birakmiyor 🤣🤣🤣🤣bazen ise giderken eşime bunu bana birak oynarim derim🤣🤣🤭
Sunrise resmen ruh ikizimi buldum şuan çok mutluyum 😅 Bende diyorum ki sizinkisi ne güzel çok sevimli bizimki de böyle güzel olsa keşke hep oynarım canım sıkılmaz. Salak mısın der gibi bakr eşim suratıma 😅