Sonradangurme bence bizde olmadığı için merak uyandırıyor tıpkı erkeklerde ki meme merakı gibi 😄😄
Tik midir nedir
Sonradangurme temas bagimlisi🤣 bende hic dokunmam esim der niye hic dokunuyorsun diye tam tersi bizde durumlar.
Sonradangurme avuçlamışımı okuyunca bi koptum yaa bende öyle olabilirim bir tık bilmiyorum nedendir psikolojik kökenli olabilir mi acabası
Twogirlmom haklısın kimde ne yoksa o cazip geliyo 😄
Deniz000 evet ya temas bağımlısıyım. Çok seviyorum dokunmayı stresimi alıyor
ismihazan avucladim çünkü 😄 psikolojik olarak etkisi nedir ki bilemedim şimdi
Sonradangurme aynen öyledir büyük ihtimal
Sonradangurme bende çok yapıyorum onu ya 🤦🏻♀️😂 yanımdan geçerken bile dokunurum özellikle bir süredir ilişkiye girmediysek psikolojik sanırım 😁 eşimin hoşuna gidiyor ama ilk zamanlar korkuyordu noluyor diye sonradan alıştı 😂 artık bende niye ellemiyorsun demesine fırsat vermeden elliyorum genelde istemsizce oluyor 😂
Sonradangurme saçmalamışsınız
Sonradangurme 😂😂hahaha o bende vardı genelde evde yan yana biyerden biyere gecerken elim kayı veriyo.Isten gelince kapiyı acıncada aynı şekile öperken tv izlerken uykuya dalarken bile elim orda🙈 Kaynanam geldi 3 aydır bizde okadar alıskanlık etmisimki yanında yapmamak icin kendimi zor tutuyorum 😂 Ama kaynanam görmediği zamanalrda gene kocamı tenhalarda kıstırıyorum napim el alıskanlıģı canısı😏