Ecivicivokke Peridehatunu bence de ama Allah göstermesin çok eğleniyorsunuz çok seviyorsunuz ama beraber olamıyorsunuz ayrılır miydiniz
Peridehatunu Ecivicivokke ben böyle şeylere cevap vermem biseyi yapmam derim yaparim Allah korusun😊😬🤐🤐🤐🤐
Ecivicivokke Peridehatunu Allah göstermesin tabi ama bence de ikisi de çok önemli sizler için hangisi daha önemli onu merak ettim bende
Lagosiyawo Ecivicivokke ikisi olmuyorsa sevişirken eğlenmek 😅 ne diyelim yani cinsellik iyi olsun ama realde mutsuzmu olalım kız 🤣 bence her ikiside çok önemli ama cinsellik burun farkıyla geçer 🤪
Ecivicivokke Lagosiyawo realde mutsuz değil de biraz daha sıkıcı olmuş olucak ama buna çözüm olarak da sürekli sevisilebilir 😂😂
trendyol2 Ecivicivokke bence berabee eglenmek kaliteli guzel vakit gecirmek daha onemli.haykira haykira yaninda gulmedigim adami ne yapcm
wildangel Ecivicivokke ağam bizle dalga geçiyor herhalde demek geldi içimden 😂 çünkü ikiside olmazsa olmaz ama ben beraber evlenebilmeyi tercih ederdim beraber eğlenebilince geriside gelir 🔥🤩
Arasemir11 Ecivicivokke ikiside bazen hanımlar eşim cinsel iliski için yanaşır başka türlü yüzüme bakmaz bazısı der eşim cinsellikte sıfır ama yaşantımız da sorun yok yAni ikiside çok önmli evliliğin vazgeçilmezi
UykusuzPanda42 Ecivicivokke ikisi birbirinden ayrılamaz ki seks yapıp sonrasında süs pus hiç eglenmeden gülmeden konuşmadan sakalasmadan ömür geçmez yada eğlenirsin ama seks olmazsa oda olmaz yani ne bileyim bence ayırt edilemez asla.
zarifhanim Ecivicivokke Bu sorunun dahası yok aslında. Evlilikte cinsellik de önemli, beraber eğlenmek de, beraber ağlayabilmek de.. yani önemli olan tek taraflı değil de tüm eylemlerin paylaşılarak olması.. 🌿