• Muhabbet
  • Sözde koca olacak adam bana :(

Daha öncede yaptı genelde yapar yine yaptı annesinin yanında asagıladı. Anenside bundan yüz bulup devamlı beni azarlıyor. Cocugum üzerinde hak sahibi oluyor. Cocuga bakmıyorsun ver ben bakıyım bile diyebiliyor. Canıma tak etti canıma artık. Kapat ceneni susss diye öyle Bi bagırdıki gerizekalı bana aglama geldi. Duygusalkm aglarım. Aglayınca daha da cok hakaret etti. İddiaya daha önce evine harcamadıgı kadar paraları attı diye söylediğimde neredeyse dövecek yani. O Cocuk Bi hasta olsun senin agzına… Diyor bana. Ya ne diyorsun sen dedim ben neyin içine düştüm yarabbim ve kaynananın gülmesine ne demeli. 1 yasında ki bebeği gece 2 saatte bir mama verevekmişim. Annesi tembihlemiş cpcuk zayıfmıs. Ortalama bir bebek benim bebeğim. Ayrıca gece beslenmesi gerekmiyor. Arastırma gibi huyları da yok. Yeni anne olmjs olabilirim ama tecrübelym Allaha sükür. Bosan diyenler olucaktır. Kalmaktan Baska carem yok suqndw. Gidersem tek gitmek zorundayım. Sonrasında cocug alamam korkusu var. Bu adam düzelir mi ne yapmaylm. Dısarı ya cok efendi ama bana karsı saygısız sorumsuz itici pislik bişey. Babasının kartına 8 bin TL borc yaptı adam kanseri yeni atlattı hala söylemedik. Bu ay girdi işe pzt maas yatacak. Ama eksik yatıcak gec basladı gı için. Daha hala idda oynarım diyor. Evde yag yok. Aile olarak durumları iyi cocugum en iyi mamalarla besleniyor. Zaten kaynanadan alıp kendi evimde yiyorum. Kaynana da cok laf carpıyor. Sanki oğlunun iddiada paraları yemesi benim sucum benim altınlarımı satıp attı üstelik. Herkes beni sucluyor kendi ablası bana kocanı adam et diyor iyide siz edememişsiniz. Cok uzun oldu okuyandan Allah razı olsun. Cocugu bu siddet le büyütmek de istemiyorum. İlgili kurumlarla ilgili bilgi verirseniz de sevinirim.

Allah yardımcın olsun kuzum çok zor bir durumdasın ailen arkanda durmuyor mu onlar yardımcı olup sahip çıkmaz mı?

hayatcokgzl ailen sahip çıkmıyor mu? Esinize gelince aile terbiyesi almamış belli kayın validenizin gulmesinden belli terbiye almamış olması .işin zor bacım ALLAH yardımcın olsun . Eşiniz hep mi böyleydi peki

Hoyrat ne yazikki 2 senedir evliyim ilk Bi sene sadece azarladı sonra yavas yavas bogazımı sıkıp küfürlere basladı sonra eve kapatmaları ama hamileydim gidemedim. Sonra ailemin yanına gittim bana bakışları zoruma gitti. Babam gitme diyordu ama sanki dön kocana der gibi. Suc bulmuyorum beni hiç istemediler hayırlı evlat değilim. Bizde hayırlı evlat calısıp para verirsen olur.neyse geri döndüm bu sefer kayınbaba bile hakaret etmeye basladı anlayacağınız ailece aynılar laf yetiştirmek imkansız hepsi bana göre cahil ama cok duygusal kendimi ifade edemiyorum. Onlardan hala iyi niyet bekliyorum beklemesem belki daha sert olabilirim. Hala insanlık bekliyorum oysa kırıntıları bile yok içlerinde. Cok üzgünüm

Twogirlmom teşekkür ederim sagolun aileme bir kez döndüm ama geri gitmmemi dogru buldular annem gitme dedi ama babam ne derse o olur. Yani olmazda onu dinlemen lazım işte. Yoksa zehir eder anneme de bana da. Babam işte canı sagolsn. Allaha yemin ediyorum bir erkek evladım var iki elim kanda olsa onu caresiz bırakmıcam.

hayatcokgzl hikayeni okuyunca çok üzüldüm. Oğullarını eğitemezler ama elin kızının eğitmesini beklerler. Şunu düşün böyle hayat geçer mi? İleride bu yaşadıkların sana hastalık olarak yansıyacak. Ailenin evinde buradan daha mı kötü olacaksın? İyi düşün iyi karar ver nerede ve kimle olmak istediğin senin elinde. Evet bir kaç sene zorlanırsın ama sonra geriye dönüp baktığında iyi ki de diyebilirsin. Boşanmayı düşünürsen velayeti her şekilde alırsın bunu bil. Çocuğu senden alırım safsatalarına inanma. Allah kolaylık versin.

hayatcokgzl anası çocuk bakmayı çok iyi biliyomuşta kendi oğluna bakmamış adam gibi yetiştirmemiş. Hani desem ki örnek evlat yetiştirmişte sana bok atıyo eyvallah diyip dinleyelim sözünü uygulayalım. Anasının babasının adam edemediği herifi sen adam etmeye uğraşma kardeşim. Belki olur evet belki başarırsın zordur çok çekersin ama başarırsın sonunda belki. Ama sana da yazıktır bebeğine de yazıktır. Senin canın can değil mi? Seni anan o kadının adam edemediği erkeği adam et diye mi getirdi bu dünyaya??? Bir düşün sen bunu..Ben boşan falan demeye çalışmıyorum yanlış anlama. Kimseye kendini ezdirme! Laf söyletme! Bebeğin için yaptığın herşeyde en doğrusunu sen bilirsin başkası değil herkes haddini bilsin yerini bilsin , s…. gitsin. Kocaysa kocalığını bilsin yerinde ağırdır öyle olsun. Kaynanaysa gelsin torun sevsin görsün evine gitsin. Okadar. Her boka burun sokulmaz.

hayatcokgzl am abu şekilde de kendi ni. Çok yıpratırsın genç yaşta bütün hastalıklar seni bulur Allah evinden huzuru eksik etmesin ne diyeyim

hayatcokgzl zor durumun canım . Bir işe başlasan ev tutsan kendine kadın sığınma evlerine gitsen yada cocugunla.

hayatcokgzl çok üzüldüm canm Allah yardımcın olsun ailen biliyormu bunları onların yanına gitsen

hayatcokgzl ayrıca bosanirsan çocuğu sana verirler daha küçük çünkü

hayatcokgzl gidip gelmen olayı daha kötü etmiş. Hepsi daha da cesaret bulmuşlar nede olsa gidecek yeri yok diye. Allah yardımcın olsun kardeşim çok zor çok gitsen gidemiyosun. Kalsan yabancısın. Kendine bile yabancı oluyorsun. 😔

hayatcokgzl okurken ruhum daraldi saka gibi cidden bune boyle nefret ediyorum boyle insanlardan kaynana degil yılan bildigin bu. Yan komsum var bi teyze gecen ay sinirli bi sekilde geldi ogluna saydırıyor noldu teyze dedik gelin assaya cocuga pizza almaya gidiyor benim oglan yorgunum diye yatiyor kalkkkk kizi yollama tas mi tasidin sanki " demis baya sinirliydi kizi azarliyor dedi acti agzini ogluna. Helal olsun sana teyze dedim kimi kaynana var oglu karisina bagirinca hoşuna gider dedim Allah belasini versin oyle kaynananin dedi. Bacim sen bi kere düşmüşsün bok çukuruna o insanlar insan bile degil yazik ki cok yazik. Kocan sana deger vermiyor ki onlar versin. Zaten onlar sana boyle davranıyorsa bunun sebebi kocan. Cidden uzuldum senin icin bosanamam , kalamam vs vs diye dusunme ne bekliyorsun daha sen yani o evde durup kanser olmayi falan mi üzüntü dert keder adami kanser ediyor evladini da tabiki sen alacaksin bosuna da korkma bunlarla ömür gecmez bi kasik suda bogasim geldi duzelmezler asla

Daha detaylı bilgi almak için 24 saat hizmet veren “Alo 183 Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı”nı arayabilirsiniz.

İstersen burayı ara bilgi falan al canım
            ufaktan itiş kakışlar başladıysa devamı gelir (inşallah gelmez ama) gibi sanki.

Allah yardımcın olsun canım.

hayatcokgzl ne diyeyim 7 sinde neyse 70 inde odur. Kadinlarin gucu yetmiyo adam etmeye. Doguran kisi edememis karisi napsin

hayatcokgzl valla bacım allah yardımcin olsun ne kocan ne kaynanan çekilecek dert degil de kendilerinin adam edemedigini sen nasıl adam edecekmissin ? Senin suçun neymiste onunla ugrascakmissin yani ama anlamadigım tek sey neden gidersen tek gitmek zorundasın bebegini neden goturemiyosun ?

hayatcokgzl oy canım benim kıyamam bence hiç çekme ailene de gitme sen iyi olucaksın ki çocuğuna iyi bakabilesin en yakın polis karakoluna git seni sığınma evlerine yerleştirirler çocuğuna al git sonrası devlet yardım ediyor zaten yerini de sen istemezsen kimseye söylemiyorlar hiç çekme canına yazık sen bu dünya ya bir daha gelmeyeceksin unutma kendine iyi bakman lazım çocuğun var ama dediğim gibi hiç. Çekme sığınma evine git

hayatcokgzl annesinin adam edemediğini bu yaştan sonra sen hiç adam edemezsin. Belki değişir diye içinde bir umut var ama acı gerçek değişmeyecek canım o böyle gidecek. Giderken şartlar ne olursa olsun öyle bir babaya ve babaanneye çocuğumu bırakmazdım kimseden sana destek yoksa kadın sığınma evleri var. Bak bu da şiddet illa sana dokunması gerekmiyor.

hayatcokgzl elalemin hakaretini çekip hizmet edeceğime , kendi babamın kötü bakışlarını tercih ederim