Anna_karenina1 Kızlar apandisit ağrısından ölüyorum sanırım nedir bu ağrı nasıldır tam olarak pek bilgim yok
Birakrepkadini Anna_karenina1 apandisit se geç kalırsan kötü seylerle karşılasabilirisn Allah korusun acil hastaneye git patlarsa sıkıntı
Akrep Anna_karenina1 Eğer apandisit şüphen varsa acilen hastaneye gitmelisin. Ölümcül sonuçları bile var Allah korusun.. eşim benim aldırdı dakikalar içinde hastanede olmasaymış ciddi sonuçlar doğuracakmış. Lütfen ihmal etme
Deleted16 Anna_karenina1 ağrı önce yoğun olarak karın bölgesinde daha sonrada sağ tarafa kayıyorsa, mide bulantısıda yaşanıyorsa acile gidilmeli. Benimde apandisit’im alındı. Patlamasına çok az kala. Allah korusun dikkat edin
Deleted11 Anna_karenina1 canım eşim apandisitten ameliyat oldu, sağda olur. Sanırım sen mideni üşütmüşsün
Aysemlsema Anna_karenina1 ben annem babam kziim apandisit ameliyat olduk sagda olur.canim solda olmaz
Anna_karenina1 Deleted11 yaa inşallah değildir dogum yaptığımda beri sonra böyle oldu bu gece çok ağrıyor
Deleted11 Anna_karenina1 benim hamilelikte çok olurdu mide bulantısı ishal karın ağrısı midemi üşütüyordum hep
Anna_karenina1 Deleted11 üşütmüşte olabilirim hamilelik ihtimali sıfır eminim ama ölücem ağrıdan sanırım 😩😩😩
Anna_karenina1 Akrep sol tarafımda ağrı var halen çok kötü ağrıyor geçmezse doktora göreceğiz öğleden sonra
Anna_karenina1 Deleted16 çok geçmiş olsun dün araştırdım da sag taraftaymis apandisit benim sol tarafım çok fena ağrıyor gece hiç uyuyamadım öğleden sonra gideceğim doktora
__22051205hs Anna_karenina1 ihmal etmeden hemen acile git bende hamileyken ameliyat olmuştum 15 dakikalık bi işlem 10 günde toparlanırsın geçmiş olsun 🌸