• Sağlık
  • Qizlar cavab yazardizde zehmet olmasa.

Salam qizlar. Mende hemiwe ağ rengde ağıntı gelirdi sanki kesmik formasında, mence qribokdu. Amma hec qoxusu yox idi sadece ağ axıntıydı. Ancaq son 2-3 günde pis bir qoxu yarandı axıntıda. Bu neden ola biler sizce? Birdeki hamilelikden bele birşey olur? Düzdü hele aybaşıma 10 gün var hamile olub olmamağımı bilmirem.. sadece olaraq menim anlayışım yoxdu, heç bele olmurdu deye deyirem belke hamile olanda olur bele

Xahiş edirem, nese bilen varsa yazsın

Lady qawinti yoxdusa Mence qribok deyil. Aybawi oncesi olur Ele weyler. Mende kecen hamilelikde olmuwdu axinti tvarok kimi Ama qawintida varidi

• Lady bunu yanıtladı.

Aygun-Azeri mendede qawinti var ama elede çox deyil biraz arada olur. Eslinde 1 ile yaxindi olur bele, ondan narahat deyildim cunku deyirdilerki eger qoxu olmursa ciddi birwey deyil. Ancaq indi 3 gundu axintida qoxu var deye narahatam

Nasibacva hekime o qeder getmiwemki canim çox bezmiwem ona gore daha son vaxtlar getmirem 2-3 ay olar artiq. Indi daha ne olsada yoldawim deyir gedek hekime getmirem

Lady Hekim wam yazardi istifade ederdinde. Men Ozum aptekde iwleyirem deye Ozum oz bawina mualice eledim ozumu. Mende evlilikden sora olmuwdu yoldawimdan yoluxmuwdu Ele bil 4 ay ele olmuwam

• Lady bunu yanıtladı.
          • Lady bunu beğendi.

Aygun-Azeri baci wamin adini bele sen desen, alib istifade etsem olmaz?

Lady isteyirsen canim sene öz yeni hekimimi meslehet görüm. Kecmiş hekimimde mende prablem tapmırdı bow yere vitamin yazırdı.

• Lady bunu yanıtladı.

Nasibacva üreyim hekime getmek istemireme canım ona göre. Menim yoldaşım vorikosel emeliyyatı olduğu üçün indide faiz azlığı problemi var herneyse ona göre men daha özümçün hekime getmek istemirem canım menim yenede çox sağol ezizim♥️

Lady normal akıntının olması. Kokulu olması mantara işaret edebilir Türkiye’de travazol diye bir krem var orda var mı bilmiyorum kaşıntı mantar önleyici bir krem Azerbaycan’da muadili varsa kullan geçer

• Lady bunu yanıtladı.
              • Lady bunu beğendi.

Hanifeesahiner tamam canım eczaneden sorarım var mı diye. Teşekkür ederim canım

Lady həkimə getmisən?vaspaleniyan ola bilər əgər qoxuludusa

• Lady bunu yanıtladı.

Zuzu97 yox canım getmemişem hekime. Son 1 hefte olar bele olub

Zuzu97 sen yenisen burda? Evvel heç adına rast gelmemişem ona göre

Lady hə məncə get çünki məndədə olmuşdu 1 kurs müalicə aldım düzəldi

Lady aha yeniyəm))))ovulasiya günlərini takip edirəmki o günlərdə əlaqəyə girmiyim😂😂😂

Zuzu97 aa sen usaq istemirsen ?) var usagin? Yoxsa heleki ozun istemirsen?