Salam qizlar. Mende hemiwe ağ rengde ağıntı gelirdi sanki kesmik formasında, mence qribokdu. Amma hec qoxusu yox idi sadece ağ axıntıydı. Ancaq son 2-3 günde pis bir qoxu yarandı axıntıda. Bu neden ola biler sizce? Birdeki hamilelikden bele birşey olur? Düzdü hele aybaşıma 10 gün var hamile olub olmamağımı bilmirem.. sadece olaraq menim anlayışım yoxdu, heç bele olmurdu deye deyirem belke hamile olanda olur bele
Qizlar cavab yazardizde zehmet olmasa.
Xahiş edirem, nese bilen varsa yazsın
Lady qawinti yoxdusa Mence qribok deyil. Aybawi oncesi olur Ele weyler. Mende kecen hamilelikde olmuwdu axinti tvarok kimi Ama qawintida varidi
Aygun-Azeri mendede qawinti var ama elede çox deyil biraz arada olur. Eslinde 1 ile yaxindi olur bele, ondan narahat deyildim cunku deyirdilerki eger qoxu olmursa ciddi birwey deyil. Ancaq indi 3 gundu axintida qoxu var deye narahatam
Lady hekime get canim
Lady Hekim wam yazardi istifade ederdinde. Men Ozum aptekde iwleyirem deye Ozum oz bawina mualice eledim ozumu. Mende evlilikden sora olmuwdu yoldawimdan yoluxmuwdu Ele bil 4 ay ele olmuwam
Aygun-Azeri baci wamin adini bele sen desen, alib istifade etsem olmaz?
Lady isteyirsen canim sene öz yeni hekimimi meslehet görüm. Kecmiş hekimimde mende prablem tapmırdı bow yere vitamin yazırdı.
Lady normal akıntının olması. Kokulu olması mantara işaret edebilir Türkiye’de travazol diye bir krem var orda var mı bilmiyorum kaşıntı mantar önleyici bir krem Azerbaycan’da muadili varsa kullan geçer
Hanifeesahiner tamam canım eczaneden sorarım var mı diye. Teşekkür ederim canım