Kızlar 40ım çıktı geçti bile eşimle hala güzel bir gece yaşayamadık bebeğim de gaz sorunu var fazla uyuyamıyo eşim 12 de gelicek işten sizce ne yapmalıyım biraz fikir verirmisiniz güzel bi gece yaşayalım istiyorum öyle işte seksi kıyafetlerim var ama hiç giymedim bile utanırım açıkcası 😁🤦🏽♀️ Hadi yardımcı olun please.
Cinsellik
- Düzenlendi
Atlasalpveannesi aç mı gelicek tok mu ? Aç gelicekse en sevdiği yemekleri yaparsın tok gelecekse yine en sevdiği tatlıyı yaparsın. Sonra güzelce duşunu al, ağız bakımını yap. Vücudunu kremle yumuşak olsun, saçlarını fönle güzel bir makyaj ve kokularını sür. Yatak odanı havalandır gelmesine yakıngüzel kokulu mumları yak. En sevdiği renkten fantazi kıyafetini giy. Gerekirse topuklu bile giy benim eşim çıldırır 😀😀 Spotify’de seks müzikleri oluyor baya gaza getiren onları hazırla.. Bu şekil 😀 iyi şanslar 😀🌸
DenizCemre peki bu seni ne kadar alakadar eder 😁 çok bilmiş sanki süt dökmüş kedisin. Nerenden anlıyosan hala güzel bi gece geçiremedik diyorum ay valla sinirlenmiycem ne düşünüyosan başına bin katı gelir inşallah hem istersem 3. Gün ilişkiye girerim sanane sen girmezsin olur biter 😁
Deleted16 aç gelicek güzel fikir ama çocuk var iştee güzelce uyursa efsane olur 😁
Atlasalpveannesi bu kız ne yazdı. Yorumu görünmüyor 😀
Atlasalpveannesi hadi inşallah 🙏🏼
Deleted16 boşver çok bilmiş insanlara uyuz oluyorum istersem 3. Günümde birlikte olurum 40 mı beklemem kimene yani günahı benim boynuma tövbe sinirlendim yine
Atlasalpveannesi Ben yazdığını yanlış anladım ve sildim dikkat ettiysen, yargılamadım hakaret etmedim. Farklı bir hikaye yazdın gibi geldi sonra tekrar okuyunca yanlış anladığımı farkettim. Süt dökmüş kedi seni bilmiş vs bunlara ne gerek var anlamadım. Sen beni tanımıyorsun bende seni. Sana karşı bir kötü niyetim olamaz.
Atlasalpveannesi Sinirlenmeye yer arıyorsun bence. İstersen ilk gün gir kimene bundan? Adımı kullanarak hakkımda konuşma. Çok bilmiş olan konuşmasından belli oluyor.
Atlasalpveannesi utanma giyin hatta odada yatakra uzan mesaj st gelsin ı sırad mast yap karşısnda
DenizCemre hayır sürekli böyle kişiler çıkıyor yadırgayanlar yani sizene kardeşim sinirlenecek olsam bu postu açmazdım yadırgamayın sizde yazdıklarına karşılık yazdım hepsini adını kullanmadım hem sen benim postuma yazdın ilk bende cevapladım 👍 tanımadığınız insanlara ne güzel yorumlar yapıyosunuz cidden yok g noktası arıyordun şimdi güzel gece diyosun hangisi doğru falan hak etmeseydin yazmazdım emin ol ama iyiki sildin lütfen devamını getirme
Olinss okadar da yapamam herhal 😁😁
Atlasalpveannesi Anlık okuduğumda hikayen farklı gibi geldi sadece. Yadırgamak kimsenin haddine değil. Kusura bakma.