Agustosbocegi 24 yaşındayım ve yeni vajinam geniş çünkü eşim benden hiç zevk almadığını söyledi. Yeni evliydik ve hiç doğum yapmadım. Vajinam geniş olduğu için ıslanma çok oluyor. Ne yapmalıyım çok çaresizim. Yardım edin😢
bitterdelisi24 Agustosbocegi genıs oldugunu nerden çıkardınız rahimi bal gibi dusun. Parmagını batırırsın genişler parmagını cektıkten sonra kapanır yok olur dokundun yer.. rahimde öyle doğum yapsan da kendını toparlar.. baska sorun olmasın ?? Belkı cok ıslandığı ıcın zevk alamıyorsunuz
babynative Agustosbocegi asında vajinanız geniş değil fazla ıslaklıktan dolayı geniş hissediyor insan.Prezarvatif kullanıyo musunuz? O çok kayganlaştırıyo zaten fazla ıslaklık varken daha da ıslatıyor bölgeyi.
babynative Agustosbocegi aynı problemi bende yaşadım o ıslaklık gidince vajinam eski haline döndü.Prezarvatif meğersem çok çok ıslatıyormuş beni onu bıraktık bırakınca sıkıntı direk çözüldü.Hatta ilk girerken zorlanıyor eşim.Ameliyat bile düşünmüştüm neyse ki geçti bu sıkıntı
deleted77 Agustosbocegi Doğum yapanların vajinasinin genişlediğini de nerden çikardiniz ? Sizin eşiniz problemli diye hatirliyorum, sorun ondan kaynaklı olabilir, bunun için bir uzmana danişmalisiniz. Yanlış anlamaz iseniz Boşanma durumunuz sonuçlandı mı?
Esmerkiz39 deleted77 4 ay önce 2. Doğumu yaptım. Eşim nasıl bu kadar dar kalabiliyor dedi o bile şaşırdı 😁Ya mevzu o değil ki doğum yapınca genişlemez bunu anlayamiyorlar genetik bir durum bu.
Deleted16 Agustosbocegi eşinizin böyle bir cümle kurması hoş olmamış. Vajina esnekliği vardır belki. Rahatsızsanız mutlaka bir jinekologa görünün. Ama siz rahatsızsanız. Eşiniz değil.! Terbiyesiz adam.
Nursenapoyraz Agustosbocegi Kilonuz da bu durumu etkileyebilir. Ben doğum yapalı 2 ay oldu. Eşim hala aynı olduğunu söylüyor. Ama yeni evliyken biraz kilom vardı ve eşim geniş olduğunu söylemişti. 2-3 kilo verdim düzeldi.
Oyuncakci Agustosbocegi bende vajinanizin geniş olduğunu düşünmüyorum. Ama böyle Bi düşünceniz varsa kegel egzerzesine başlayın düzenli olarak. İlişki esnasında vajinanizdan gaz sesi cikiyormu yani hava kaçırır gibi. İlişki esnasında eşinizin penisini Bi kaç kez silin kurulayın sonra devam edin fazla islandigi için hissetmiyor olabilir. Hemen sana pay biçmiş. Belki kendisi hissetmiyor. Onda sorun var.
Deli-hatun Agustosbocegi doğum yapanların vajinasının genişlediğini nerden çıkardınız anlayamadım? Ben 2 buçuk sene arayla 2 tane normal doğum yaptım ve 2 doğumumda dikişliydi. İlişki esnasında vajina genişleyebilir bu normal bisey ve biz 3 gün yapmasak 4.cu gün eşim daracık olmuş hemen der eğer ıslaklık çok olursada vajina genişlemiş gibi olur şahsen ben öyle hissediyorum bazen çok aşırı ıslanıyorum ilişkiden bisey anlamıyorum ama eşim gayet zevk aliyo. Eşinizin öyle demesine çok ayıp olmuş ne demek senden zevk almıyorum çok saçma insan o lafı derken karşısındaki karısınıda düşünmeli kırılır mı darılır mi diye
papatya_ Deli-hatun peki bisey sorabilir miyim ben eşimle çok sık birlikte olmuyorum öyle olunca mast yapıyorum,yani 2 günde bir yapıyorum,mast yapınca ordaki kaslar gevsiyor ya oyle olunca ilişkide bisey hissedemiyorum yani mastı bıraksam herşey düzelir mi
Popy_ Agustosbocegi orası geniş olduğu için değil canım ıslanma çok olduğu için geniş sanıyorsun büyük ihtimalle
[silindi] Islaklıktan geniş gibi geliyor size, ıslanınca peçeteyle silip devam edin, bizde de o sorun var, geniş olsa girerkn acımaz lak diye girer😂ayrıca doğum yapınca da genişlemiyor tecrübeyle sabit
ketenprenses Fazla ıslaklık zevk aldığıni gosterir☺️eşinizin zevk almıyorum demesi çok k kötü hissettirmiyor sizi…vajina daraltma ameliyatı yapabilirsiniz öyleyse eşinizden müsade isteyip. Ayıptır söylemesi eşiniz sizin ilkiniz mi?
Polyannacilik Agustosbocegi tamamen genetik bı durum benim doğumdan sonra daha daraldigini dile getirmişti eşim , çünkü rahim kendini yeniliyor toparlıyor