minionss Eğer affettiysen kesinlikle bir daha konusu açılmasın bunun. Geride kalsın herşey. İyi bir bedel odetmen gerek tabi. Öyle hemen eskisi gibi olma. Ağladı iki gün tmm oldu bitti olmasın bence. Bu arada iyi bir terapistten terapi al. Bu arada gidiceginden emin olsun. Sende gidiceginden emin ol. Sevgisiz huzursuz bir evde büyümektense o çocuk anne baba ayrı olsa daha iyi onun için .
Aldatılma ..
minionss bence eşinizi ikna etmek için bu soruna sen sebep oldun ama üstesinden beraber geleceğiz benim psikoloji toparlama için birlikte terapiye gitmemiz lazım diyin? Bana yardımcı olacaksın ve bunu yapmak zorundasın diyin istememe gibi bi lüksü yok bence yani bu yaptığının üstüne
minionss kendiniz bi karar almışsınız o yüzden bazı şeyleri içimde tutarak yorum yapayım. Terapi almanız en iyisi diğer türlü kendi kendinizi yiyip bitireceksiniz eşinizde gelecek ağlamasını pişman olmasını ve yediği bokları yapmasını biliyorsa birlikte ayağa kalkmayıda bilecek size yardımcı olacak çünkü hata yapan o siz değilsiniz. Sizi üzen kıran yaralayan o , bi de ben yabancıyla konuşamam oldu canım başka? Birlikte üstesinden gelmeye çalışırsınız unutamazsınız ama bununla yaşamayı öğrenirsiniz tekrar güven vermesi gerekende eşiniz siz güvenmeye çalışmayın o çabalasın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bende 4 yıllık evliyim 10 aylık bir oğlum var. Yakaladım her pisliği öğrendim daha önce asla affetmem derdim yasamayinca anlaşılmıyormus. Koşa koşa girdiğin bi evden bı anda gidilmiyormus. Affettim diyosun. Ama geçmiyor hiç acısı. Aklıma geldikçe deliye dönüyorum 7 8 ay ayakta uyutulmusum ben evde bebek büyütmeye çalışırken onun kirmadigi fındık kalmamış oysa ki çok büyük bir aşkla evlendik 8 yıl oldu ilişkiye başlayalı. Allah yardımcımız olsun evlat için bir kez tamam dedim ama bir daha olursa kafaya koydum yakacağım gemileri
Kiss_009 Gemileri yakmadan önce eğer bir mesleğiniz yoksa ya da geliriniz şimdiden para birikimi yapın ne olur ne olmaz en azından cesurca davranabilirsiniz çocuğunuz için inşallah birdaha böyle birşey yaşamazsiniz ev aldırın kendi üzerinize durumunuz varsa yoksada köşeye eşinizden gizli para atın hesap açın oraya atın
minionss yani sizin bir sorununuz yok ki eşiniz gitsin siz kendinizi rahatlatmak için misal tavsiye edebileceğim namaz kılın Allah hızı veriyor gerçekten ben kılarım çok şükür içim daraldığı kalkar kılarım hemen