kizlar merhaba bu ay 3 gün adet gördüm ama bu sefer farkliydi camur gibi ama ara ara yine kanamada gördüm ama oncekiler gibi yogun degildi benim adet baslangicim cok zor geciyor 2 agri kesici 1 igne oldum cok sancilandim. Tuaf olan bittikden snra kasıklarımda hala ara ara sancılar hissetmem normlade yumurtlama zamani yani 1 hafta sonra baslardi sancılarım sizce gebe olma ihtimalim varmi ?

Honeyone hayır bence canım. Çünkü bendede geçen ay aynen öyle oldu. Bende senin gibi düşünmüştüm, ama maalesef gebelik değil.

Honeyone bence de gebelik olamaz canım, evet adet olub gebe kalanlar var ama bu adet bir ya iki gün hafif lekelenme gibi olur. Bazı doktorlar tehlikesiz olduğunu söyler ama bazıları da hamileliyin hangi haftasında olursa olsun kanama tehlikelidir diyo🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Emilya evet yerlesme kanamasi diyorlar oda hafif oluyormus zaten 🥰

Honeyone hamiləlik olada bilər olmayada bilər..məndə elə olmuyub ama baldızım və qaynanamda elə olub..normal həmişəki kimi aybaşı olublar ağrılar falan olanda həkimə gediblər..baldızım 4 aylığında öyrənib qaynanamda 3 aylığında))))

Zuzu97 aa ilk defedi bele şey eşidirem. Düzdü eşitmişdimki her ay aybaşı vaxtında az miqdarda gele biler amma ele adi hemişeki normal aybaşı kimi olduğunu bilmirdim

Aslinda aylarca adet gorup hamile kalanlar var fark etmeden olabilirmis ama ben doktora görundum cok fena enfeksiyon kapmisim ondan mis ☺️

Honeyone Evet Olabilir Benimde Öyle olmuştu bende sadece 3 gün görmüştüm ve tıpatıp senin dediğin gibiydi ve şimdi 5 aylık bir prensim var İstiyorsan eğer rabbim sana da nasip etsin inşallah 🙏🤲❣️