deleted77 Peridehatunu wc temizleyicileri bu iş için ideal diye düşünüyorum yardıma gelen abla sürekli kullanıyor hiç sararma olmadı bizde
Peridehatunu deleted77 😍😍 ya biz yillardir alışmışız camasir suyuna tek onla temizlenir saniyoruz valla halk olarak bak ne güzel mis gibi tamam cok teşekkürler🥰 wc temizleyici alicam hemmmmmen😌😁
popcorn_18 Peridehatunu bendede olmuştu o sararma evde yoktuk 1 ay kadar o zaman sararmıştı porçöz döküp biraz bekletin sonra elinize eldiven giyip güzelce sürtün süngerin yeşil kısmıyla bembeyaz oluyor
Peridehatunu popcorn_18 porcöz biliyorumda şey oda camasir suyundan dahada zararlii amaa😁😁 onlari kullanmak istemiyorum cok teşekkür ederim 🙏🥰
Kumruu Peridehatunu Tek çare çamaşır suyu başka bişey bilen varsa bana da fikir olur çünkü çamaşır suyu yettiremiyorum. Yıkamasam bile tuvaletlere döküyorum arada koku için de bimin aks deterjanı var yada cif banyo jel kokusu çok güzel.
Tacsizkralice yani yoğun kimyasal ama maskeyle bir kere olsun temiz olsun dersen tuz ruhu sararan kısımları bembeyaz yapıyor
Peridehatunu Tacsizkralice Tabiki öyle ama ben surekli kullanim icin saglikli birsey sordum aceba bir fikir gelirmi diye bir sey sordum cok teşekkür ederim.ona gerek kalmadan Camasir suyuda cok güzel geçiriyo zaten.
Ortasekerlikahve Peridehatunu olur mu ben kullanıyorum mutfakta ki tezgahimdaki ssrarmalari bile geçiriyor üstelik ben çamaşırlarımı da kullaniyorum çok güzel leke cikariyor ve havlular yumuşak oluyor
Ortasekerlikahve Peridehatunu Rica ederim ama lavabolar da kullanacaksan döküp 5 10 dakika bekletmen lazım