birburakannesi 1dost babasi evde olunca o bakiyo sagolsun. Esim sabah uyumayı pek sevmez 😀 3 yasjnda oğlum
1dost birburakannesi Ohh maşallah büyümüş artık tabi daha düzene oturmuştur darısı başımıza😀 babalar kurtarıcı oluyor gerçekten çoğu zaman hele gurbetteysen kimsen yoksa yardım edecek o zaman tek dostun eşin
Pcoslu1anne birburakannesi 3 defa emmeye kalkti dun gece cok fena ağlamıştı kalkip kalkip o da insafa geldi🤣
Burcuuoztk birburakannesi Simdiden çocuk uyuduktan sonra ne yapsam diye düşünüyorum tatlı mı yapsam falan diye :))
Yasak_elma incilikaftan kız misafirlerim var ikigündür yoğunum kaynanam bende kalıyor yanına gelen bitmiyo🙄memletten geldide kendide keeendisi🙄
Yasak_elma birburakannesi bebeğim uyku nedir bipmiyor oğluş da yaramazlıklar peşinde evde iyice bunaldı😑iki gündür misafirler geliyo kaynanam bende 3 aydir afedersin s*çmaya vaktim yok buara😅😅
Adsizbayan birburakannesi yeni topladm kız mutfağı ,😁😁 saat 1 de geldiler şimdi kızımı yatırıyorum sende akşam yemeğine gel 😁
birburakannesi Adsizbayan vay canimmm bu yorgunlukla aksam yemeği hazırlama, gel ben yapayım sana 😀😀😀💜💜
Adsizbayan birburakannesi ah çok incesin🥰😘 dün kıymalı pide yapmıştım o var yeter belki biraz mercimek çorbası yaparım eşim seviyo diye 🙂