Kızlar buraya ilk kez yazıyorum ama böyle Bi konuda kime akıl danışacağımı da bilemedim açıkcası… Şimdi şöyle: 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var büyük 6 yaşında küçük olan 5 aylık. Sabah kalkıyorum büyüğe kahvaltı hazırla beslenmesini hazırla falan koştur koştur geçiyo o sırada küçük uyanıyor onu emzir sütünü değiştir tabi bu arada sobayı yak yatakları toparla küçüğü uyut çamaşır bulaşık temizlik yemek sonra büyüğü ufak bebekle git okuldan al gel ona yine yemek hazırla ödevini yaptır falan canım çıkıyo akşama kadar hep Bi koşturmaca eşim bir gram yardım etmiyo bebeği 5 dk dan fazla tutmaz bazen yemek hazırlar onda da mutfağın anasını beller yapması yapmamasından daha fena(ki bence ona yaptırmıyım diye öyle dağıtıyo) sonra akşam 10 gibi çocukları uyutuyorum yani büyük kendi kendine uyuyo tabi de küçük zor uyuyo ayağımda sallıyorum 10 dk sonra Bi daha uyanıyor falan saat 11i buluyo tamamen dalması. Geçen hafta tam ikisi de gece uykusuna geçti mutfağa geçtim kendime Bi kahve yapıp kendime geliyim diye eşim yanaştı hemen istiyo yani Bi şeyler olsun diye, benim de gücüme gidiyo hem hiç bir faydası yok hem de gece Bi de onu memnun edicem.. Tamam ben de istiyorum ama bu şekilde değil konuştum falan ayrıca ben temizlenmeden ilişkide rahat edemiyorum illaki duş alıp temizlenmem lazım ve o an temiz değildim o da tamam o zaman boşver falan dedi sonra ben yattım sabah Bi baktım salonda kulaklık ve peçete var belli ki gece Bi şeyler izleyip rahatlamış.. Kavga çıkardım tabi hemen bana dedi ki ‘e sen vermezsen napiim mecbur, şeytana uydum’ bu kadar basit mi ya sinirden çatlıcam. Şimdi mesela bugün de benim canım istiyo yani rahatlamam lazım ama yediremiyorum kendime çünkü Bi gram düzelme yok hala aynı hiçbi faydası yok bana hem de tüm gün evde olduğu halde(izinli) ben her şeyi yetiştiricem Bi de arada duş alıp temizlenip gece onun gönlünü edicem içime sinmiyor.. Sizce napmalıyım bu adam değişmicek sanırım 🙄