İyi günler hanımlar,
Size danışmak istiyorum aceba ben mi sorunluyum esimmi diye objektif bir bakışa ihtiyacm var çok üzgünüm çünkü..
Simdi söyle biz esimle zor şartlarda evlendik. Ben onun için asla yapmam dedgm şeyler sırf onun için yaptım..
Maddi bir skntiya sokmadm hep daha orta noktayı aradım iliskimzde.
Benm eşimde beni en kıran şey üslubu.. Konuşurken sert ve açıkça konuşur bazen söylediği cümleler okadar ağır ki..
Hediye alır ince düşünür kıyımlı birisidir benden saknmaz malını kendini önemsemez bana alır ama bende munu suistimal etmiyorum malum hayat şartları zor.
Ama konuşma üslubu beni çoook kırıyor cokkez konustk düzeldi gi çok şey oldu.. Ama okadar kırıcı kive bende ona benzemeye basladm. Arkadaşlarımla konuşurken daha keskin cümleler kurmaya ve bana normal gelmeye başladı.. Ama hala çok kırılıyorum.
Kirilincada kırıyorum.
Geçen annem misafirliğe geldi anneme benim saflığımı şikayet ediyor ama salak manasında yani demiyor ama oraya getiriyor. Dünde kız yigenleri geldi konuşuyoruz sohbet felan ama bakıyorum yine bir konu anlatıyor ben başka bir tarafa degnmeye çalışıyorum ama bana herkes anlıyor bir sen anlamıyorsun diyor. Bende evet gerizakaliym ya ondandır dedm enson herkesn içinde. Çok gurur kırıcı.. 😔
Irkimiz farklı bazen onlarda kullanılan cümle bana ağır geliyor ama onlara normal heralde diyorum normal onda felan.
Ama yok gerçekten çok üzülüyorum napicagimi bilmiyorum hersefernde konsuuyroum oda beni suçluyor demiyorum tamamen haklıyım ama beni o sözlere onun ağır lafları itiyor 😔
Bana değer vermiyormus gibi davranıyor sevgisini belli edemiyor ama sordgmda cook seviyorum sen anlamaıyosn söyle böyle…
Lütfen bana nasihat edin belki göremedim yerler vardr farklı bir bakış iyi geleblr 🌺🤲🏻