Çok yorgunum ruhen bedenen mutsuzum istemediğim seyler yaşıyorum maddiyatsizlik maneviyatsizlik.. nolur bana dua edin çok zor günler geçiriyorum.
Yorgunum..
Zemheri_
Her şey gönlünce olsun inşallah 💕
biricik1111 Amin inşallah çok teşekkür ederim
Zemheri_ bu zor günler hayatının en güclu, en güzel gunlerini hazırlamanda yardımcı olacak, sadece inan, kopan bir bir ipe bir düğüm atarsan en güçlü yeri o olur, senin ilaçın sende, bu zor günleri yenebilirim üstesınden gelebilirim diye bakarsan gelirsin, biz kadırlar cok güçlüyüz👭 bizi öldürmeyen acı güçlendirir 🥰 hersey cok iyi olucak sen yeterki inan.
Allah yardımcın olsun. Her gecenin bir gündüzü vardır
Peridehatunu umarım kuzum inşallah
Zemheri_ Allah yardımcın olsun canım her bittim dediğin yerde rabbin yetişir merak etme yeter ki sen vazgeçme
Zemheri_ inşallah istediğin hayatı yaşarsın, mutlu olursun, dik dur, dik dur ki düştün sanmasınlar, Allah bir an önce içine huzur versin💕
Cikolatali-waffle inşallah kuzum inşallah
Çok teşekkür ediyorum hepinize
Zemheri_ derdiyle uyuyan dermanıyla uyansın inşallah Allah’a sığın geceler sonsuz gibi görünür ama geceler asla sonsuz değildir 💫 Ve unutma ki her darlığın sonu fazlasıyla ferahlıktır
Zemheri_ herkes belli dönemlerde bunları yaşayabiliyor malum ülkenin ekonomisi belli , rabbim den yardim istemekten başka elden birşey gelmiyor , umarım tez vakit düzlüğe çıkabiliriz
Zemheri_ her insanın iman derecesine göre Bi imtihanı olurmuş. Canım Allah yardımcın olsun 😊 sabret emin ol çok güzel günlerin yakın sabrettiğim kadar kazanacaksın. Allaha yönel bu senin için Bi fırsat namaz kılıyor musun bilmiyorum ama kılıyorsanda bol bol dua et kuran oku sıkıntıların verdiği mutsuzluk karartmasın kalbini içindeki huzursuzlukta gider Allahın izniyle 💜