Bomonti Brvnonk onun evinden onu kovacak değilim ya gitse bile o kadar şeyi nasıl ödeyim ben. Sana eşin gitse sen kalsan diye yorum yapmamın sebebi çocuğunun olmasıydı düzeniniz bozulmasın diye yani
Bomonti Anna_karenina1 bende kendimi ezdirmiyorum zaten ne derse karşılığını veriyorum susmuyorum karşısında
[silindi] Ya kusura bakmayın ama neden iki erişkin gibi konuşmuyorsunuz da deftere kağıda yazıp cevap bekliyorsunuz, evlilik bu ya, bitecekse adam gibi konuşup karar verin yada devam edin. Liseli ergenler gibi, bence çocuk yapmayın ikinizde çocuksunuz zaten.
Bomonti [silindi] ya komik gerçekten bende bitcekse kavga etmeden anlaşarak ayrılmayı tercih ederim tabi ama o konuşmadıkca yanına gidip te konuşmayı da düşünmüyorum
camguzeli Bomonti canım iki gündür okuyorum sürekli postlarini yorumlarını ama inan eşinden çok seni anlamiyorum. Eşim bana dese ki çık git istemiyorum seni ailem fizanda da olsa çıkar giderim dakikasinda. Sen iki üç gündür hala kağıda yazarak odada bekleyerek kalıyorsun o evde. Yani olmuyorsa olmuyor zorlamanın manası yok. Biraz kendini geleceğini gururunu önüne koy ara aileni sana onların yanına gidecek kadar para göndersinler çık git. Okuluna da bir süre gelmezsin kendini toparlayana kadar. Ailen duysa nolacak yani istemeyecek mi gelme mi diyecek anlamıyorum. Sen bu adama zorla kendini kabul ettirmeye çalışıyorsun lütfen yapma kendini bu kadar değersizlestirme sen bir kadınsın herkesten önce kendine saygın olsun. Ha yok gitmek istemiyorum diyorsan da oturun iki yetişkin gibi konuşun bir sonuca varın bu böyle devam etmez.
Bomonti camguzeli bende anlamıyorum ya kendimi harelde o olay anındaki sinirle çıkıp gitmek gerekiyo bi anda bekleyince olmuyo gibi yani o kararı bi anda vermek lazım düşündükçe kalıyosun o konuşsun diye bekliyodum ama oda konuşmuyo evden çıkarken anahtarını bile almıyo gitsem de kalsam da konuşmam lazım harelde ama bi yandan yine konuşmak istemiyorum o konuşsun önce diye
camguzeli Bomonti onun konuşmasını bile bekleme bilmiyorum amacım seni gaza getirme vs.. Değil yanlış anlama kimse yuvası yıkılsın istemez tabiki ama konuşacak olsa çoktan yanına gelip konuşmuştu şimdiye. Bence biraz uzak kalın birbirinizden zamanla ne yapacağınıza belki daha mantıklı karar verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bomonti camguzeli yani bende gitmemi mi bekliyo acaba ondan mı bişey demiyo diye de düşünüyorum da önceden 2 hafta bile hiç konuşmadığımız olmuştu