Kızlar yüzdeki güneş lekeleri için nette geziyodum bu kadınlar kulübünde paylaşmışlar yüzdeki güneş lekelerine çok iyi geliyo satılan ürünlere boşa para vermişim diye paylaşmışlar bu ne kadar doğru bilen deneyen var mı?
Elma sirkesi (kadınlar kulübü)
Popy_ ben bi ara devamlı kullanırdım faydası var denersen eğer cilde sirkeyi direk uygulama suyla karıştırıp biraz sirkeyi aç sonrasında uygula yoksa asit cilde faydadan çok zarar sağlar
Peki ya sirke deki asit senin yüzünü yakarsa?
incilikaftan ay konu dışı ama mate , elma , maydanoz çayını aldm efsane güzel😍😍 mistik bulamadm daha 🤭
Tuz ve zeytinyağıyla lekeli bölgeyi ovalarsanız yavaş yavaş tahriş etmeden devamlı yaparsanız lekeye elveda diyorsunuz😂
Ballantines anladım teşekkür ederim 💚
incilikaftan ayy korktum şimdi zaten hassas
Popy_ ben bir kere maskeme sirke karıştırmıştm iyi geldiğini duyunca yüzüm yanmaya başladı bi yıkadım kabardı komple ,korkunçtu🥲
Annesi-bebesi ciddi mi 🤦🏻♀️ hiç denememek daha iyi o zaman teşekkür ederim 💚
Popy_ bal tarçın limon yaptım yüzüm yandı o yüzden dedim yanık tedavisi gördüm bende.
Evet faydasi var suyla seyrelterek kullan kullancaksan. Sirkenin neye faydasi yokki harika bir nimett cok sağlıklı askim sirke🤣hic eksik etmem evimde
incilikaftan yaa çok geçmiş olsun limon u ben de yoğurtla denemiştim baya yakmıştı
Popy_ marketten aldığımız sirkelerin pek bir faydası yok ama kendi yaptığınız sirkeleri güvenle kullanabilirsiniz
Benimde cildim hassas ve kuru nasıl bişey iyi gelir bilen yazsın hele 🥰🤗
Sexapalite cilt tipimiz aynı burda Bi arkadaş garnier c vitamini serumu önermişti ondan alıyim diyorum ben lekeler için