Ecivicivokke MonaaRosaa hahahahha😂😂😂 ben de 1. Sınıfta okuldan çıkıp eve gidiyordum bır ara çantamı unuttum diye ağlayıp okula geri döndüm meğer sirtimdaymis benim de çantam 😂😂
Anilla MonaaRosaa Ben unutkanlıkta Nirvana yapmışım herseyi söylemedim valla deli damgası yerim diye 😂😂
delibirii MonaaRosaa hahahah biraz açık olcak ama bide şey var tuvaletten çıkınca aceba sifonu çekmişmiydim😰
Asiesmerim MonaaRosaa kız ben geçen gün adımı unuttum yeminle 😂😂birine sorsam dalga geçiyorum sanır valla😂instagramdan insan kendi adına bakar mı baktım 😁😁
deleted77 MonaaRosaa işime geldiği kadar unutkanımdır 🤞🏻 Genelde b12 düştüğünde unutkanlık zirve yapar arada bir değerlere baktırmalıyız 🤗
MonaaRosaa deleted77 benimde geçmişe dair asla unutmamam gereken zamanı geldiğinde ortaya açılacak olan dosyalar beynimin farklı bir lobunda unutulmamak üzere saklanıyor 💅😂
Deleted21 MonaaRosaa o kadar var ki hangi birini anlatayim . Ama en önemlisi oğlum ilk yuvaya başladığında onu yuvada unutmuştum😩
MonaaRosaa Deleted21 biz de kardeşimi misafirliğe gittiğimiz yerde unutmuştuk onun için travma (ironi) oldu yazık bu çocuklara 😂😂
Ginger MonaaRosaa 5 dk önce ne yaşadıysam unutuyorum esim bile yaşlandın mj bune hal diyor 2 çocukla uğraşmaktan ne yaptığımı hatirlamiyorum😔
Pcoslu1anne MonaaRosaa Neyi nereye koyduğumu unuturum esim bisey sorara sabah elimdeydi derim ohoo sen aldiysan o artik yoktur bulamayiz unutursun der🤣
MonaaRosaa Pcoslu1anne valla eşinizin diline düşmüşsünüz bu daha vahim. Yeter ki diline düş hiç bitmiyor eşlerin dalgaları 😂