Ballantines Patmem Kolan hastanesinde ben oldum.narkoz vererek yapıldı.sonrasında hiç agrım sızım olmadı çokta ilgililer kontrole gittigimde de tekrar bakıldı parça vs kalmamış güzel yapmışlar çünku cogu kisiden duyuyordum kurtaj sonrası parca kaldı diye ondan endise ediyordum.3000 fiyatı
Amannebileyim trendyol2 ben de devlette kürtaj oldum ve gayet de iyiydi uyuttular hiçbir şeyden haberim olmadı uyandığımda ağrım oldu sadece onda da iğne ile geçti zaten sizin gördüğünüz kişide düşük olmuştur muhtelemen kalan 1-2 parçayı almışlardır çok kısa bir işlem olduğu için anestezi verilmemiştir
trendyol2 Amannebileyim kadin kontrole geldi dis gebelik dediler burda yaparsak uyusturamayiz canin cok acir baska hastaneye git dedilerr..dusuk falan degil ben ne gordugumu bilmiyomuyum
Redrouge Patmem Gaziosmanpaşa egitim araştırma hastanesi ftr De yapılıyor oraya gitme uyuşturmadan yapılıyor . Yaptırmadan önce mutlaka bilgi al canim bu konuda
Patmem Redrouge çok küçük şuan acaba yinede çok acır mı 6 haftalık kazıma işlemi filan mı yaoiyor bütün devlet hiç normal iğneyle çeken filan yok mu yaa :(
Anna_karenina1 Patmem canım bu erdem hastanesinde bi doktor acil kürtaj ol bebek ölmüş fln dedi ben olmadım ertesi gün halkalida Gürkan agraliya gittim kalp atışını duyduk kızımın bence o doktora git dogum yaptım onda o kadar rahattım ki öyle böyle değil istersen anlatayım detayli
Patmem Anna_karenina1 maalesef 3 doktora gözüktüm ama 3 de aynı şeyi söyledi fazla bekletilmeden alınması lazım yoksa gebelik zehirlenmesi olur dedi :(
Melek999 Ben de devlette olmuştum uyuttular gayet. Hastaneden hastaneye değişen bir durum mu bilmiyorum ama o ruh haliyle canlıyı kaldıramazdım. Eminim siz de aynı durumdasınız.. Çok Geçmiş olsun diliyorum başınız sağ olsun